6 Mai 2011 publicat în Horoscop 145 share-uri

Fascinantei civilizatii a Atlantidei i-a fost atribuita un sistem astrologic unic, cu un sistem special de calculare a zodiilor, diferit celorlalte sisteme astrologice. Iata care sunt cele 15 zodii ale horoscopului Atlantidei si care sunt principalele lor caracteristici:

Platon este cel care mentioneaza pentru prima oara existenta si scufundarea misteriosului continent al Atlantidei. Conform anumitor legende, locuitorii Atlantidei beneficiau de o gandire avansata, punand totodata mare pret pe spiritualitate si pe explorarea sinelui. Mai mult, fascinantei civilizatii a Atlantidei i-a fost atribuita si un sistem astrologic unic, desi mai putin cunoscut. Horoscopul Atlantidei este un horoscop special intrucat se bazeaza pe un sistem special de calculare a zodiilor, diferit celorlalte sisteme astrologice. Spre deosebire de zodiacul european in care exista 12 zodii, in zodiacul Atlantidei exista 15 semne zodiacale, fiecare constand din glife asociate anumitor zile de nastere. Chiar daca horoscopul Atlantidei se concentreaza asupra mai multor aspecte ale vietii, are in vedere si aspectul spiritual. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Zodia Azr'hal – cei nascuti in ziua de 1 a oricarei luni
Zodia Duirk'har - daca esti nascuta in zilele de 2/ 3/ 4 ale oricarei luni
Zodia Ferz'oulh – daca esti nascuta in zilele de 5/ 6 ale oricarei luni
Zodia Gal'aï – daca esti nascuta in ziua de 7 (orice luna)
Zodia Jni'baël – daca esti nascuta in zilele de 8/ 9/ 10 (orice luna)
Zodia Klad'esh – daca esti nascuta in ziua de 11 a oricarei luni
Zodia Mama'dhoul – daca esti nascuta in zilele de 12/ 13/ 14 (orice luna)
Zodia Perd'hur – daca esti nascuta pe 15/ 16 (orice luna)
Zodia Quest'hal – daca esti nascuta in ziua de 17 a lunii (orice luna)
Zodia Sark'houm – daca esti nascuta pe 18/19 (orice luna)
Zodia Ek'winax – daca esti nascuta pe 20/ 21/ 22 (orice luna)
Zodia Vord'hak – daca esti nascuta pe 23/ 24/ 25 (orice luna)
Zodia Ysb'aal – daca esti nascuta pe 26/ 27/ 28 (orice luna)
Zodia Za'our – daca esti nascut in ziua de 29/ 30 (orice luna)
Zodia Yri’birri – 31 al fiecarei luni sau in ziua de 29 februarie

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Iata care sunt cele 15 zodii ale horoscopului Atlantidei si care sunt principalele lor caracteristici:

Azr'hal – daca esti nascuta in ziua de 1 a oricarei luni

Nativul Azr'hal se caracterizeaza prin impulsivitate, vioiciune, indrazneala, promptitudine, dar si o mare putere de mobilizare. Se plictiseste repede si este vesnic in cautarea noului, a extraordinarului, a acelui “joie de vivre”. Are o fire puternica si nu se lasa invins cu una, cu doua. De regula, nativul Azr'hal obtine ceea ce isi doreste. Se impune cu usurinta. Multi din acesti nativi s-au nascut cu abilitatea de a deveni conducatori. Sunt o inepuizabila sursa de energie pentru cei in jur. Forta lor interioara este molipsitoare. 

Duirk'har - daca esti nascuta in zilele de 2, 3 sau 4 ale oricarei luni

Printre trasaturile principale ale nativului Duirk'har se numara cumpatarea, spiritul de prevedere, capacitatea de a lua decizii juste si de a lega prietenii solide. De asemenea, acest nativ este inzestrat si cu o extraordinara intuitie. Prin natura sa, are capacitatea de a fi empatic. La nivel spiritual, Duirk'har simte nevoia de a relationa cu ceilalti oameni si de a se conecta in felul sau unic la energiile universului. Duirk'har se afla intr-o permanenta cautare a sinelui, urmarind sa-si dezvolte spiritualitatea si sa atinga echilibrul. 

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ferz'oulh – daca esti nascuta in zilele de 5 sau 6 ale oricarei luni

Nativul Ferz'oulh are tendinta de a fi atras de conventionalism, de traditii, de reguli si de legi prestabilite. Este o persoana cu picioarele pe pamant. Este pragmatica, o persoana care stie ce vrea de la sine, dar si de la ceilalti. Cu toate acestea, zodia sa predispune la o uimitoare bogatie a ideilor, la ingeniozitate, o mare putere de creatie si multa putere de munca. Ferz'oulh nu poate sa fie superficial. Prin natura sa, vrea sa extraga tot ce se poate din fiecare moment pe care il traieste, indiferent ca este vorba de un moment special sau de unul banal, lipsit de importanta. Cu toate acestea, Ferz'oulh nu este adeptul exceselor.

Gal'aï – daca esti nascuta in ziua de 7 (orice luna)

Gal'aï este una din zodiile a caror existenta sta sub semnul norocului si al oportunitatilor. Putem vorbi mai tot timpul de un moment potrivit, un prilej grozav, o circumstanta avantajoasa pentru acest nativ. Gal'aï are un potential fantastic, dar si capacitatea de a prevedea situatiile favorabile. Nativul Gal'aï se caracterizeaza prin optimism, entuziasm, deschidere, inteligenta si perspicacitate. Este vesel si binedispus in permanenta, iar in vocabularul sau nu exista termenii de gandire negativa. Poate ca tocmai acest pozitivism este sursa tuturor energiilor pozitive cu care este inconjurat. Uneori insa, cade in pacatul mandriei si al orgoliului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri