19 Octombrie 2010 publicat în Horoscop 1642 share-uri

Zodii de barbati care te fac sa-l uiti pe fostul:

Despartirile nu sunt niciodata usoare, iar suferinta si durerea care urmeaza dupa variaza direct proportional cu intensitatea si durata relatiilor. O veche iubire se vindeca insa cel mai sigur si mai frumos printr-o alta iubire. O veche iubire se vindeca cel mai probabil prin prietenia celor din jur. O fosta iubire se vindeca in timp. Te vindeci de iubire prin mult exercitiu si prin multa vointa proprie. Sunt insa anumite persoane care, indiferent de statutul lor (prieteni, cunostinte, chiar fosti iubiti, etc) au rolul de a ne ridica moralul, inducandu-ne o stare de bine si de optimism in perioada postdespartirii. Nu este indicat ca, imediat ce ai incheiat o relatie, sa te arunci in bratele alteia. Insa peste o perioada de timp, alaturi de un anumit barbat, poti descoperi din nou iubirea sau sentimentul de incredere si prietenie. Iata care sunt cele 6 zodii masculine langa care este cel mai indicat sa-ti revii dupa o despartire:

Rac – Barbatul Rac dispune de o sensibilitate si o intuitie iesite din comun. La randul sau un sensibil, va intelege sensibilitatea ta. Iti va intui instantaneu starea de spirit fara a-i dezvalui nimic. Nu este nevoie sa-i spui ca suferi. Va observa singur. Este insa atat de delicat si finut incat nu va arata cu degetul. Va incerca in schimb sa creeze o atmosfera intima, prieteneasca, in care sa te simti confortabil si in largul tau. Racul este maestru in arta politetii. Nu te va intreba nimic si va astepta sa-i povestesti atunci cand te simti tu pregatita. Are capacitatea de a observa ceea ce altora le scapa asa ca nu te va agasa cu intrebari referitoare la trecut. Are darul de a crea magie si senzatia de ireal in preajma sa, iar prezenta sa este, cel putin temporar, una de natura vindecatoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Varsator - Barbatul Varsator are un talent deosebit de a spune lucrurilor pe nume fara a jigni si fara a starni manie si amaraciune. Iti va placea sa auzi varianta adevarului venind in gura sa. Barbatul Varsator este capabil sa spuna adevarul intr-o maniera sincera si obiectiva, suportabila auzului. Nu te astepta la dragalasenii si minciuni convenabile din partea lui pentru ca nu vei avea parte. Felul sincer de a fi al Varsatorului nu suporta menajamente. Varsatorul are un fel protectiv de a fi si a se purta cu cei dragi si va incerca sa faca astfel incat sa-ti fie bine. Din toate punctele de vedere… Este vesel si optimist si se va da peste cap pentru a-ti aduce zambetul pe buze. Va incerca sa te atraga in fel si fel de activitati, sperand ca astfel sa te umple de entuziasm si verva.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri