Din pacate imbatranirea pielii, ca de altfel toate celelalte parti ale corpului, este inevitabila.
Acidul glicolic este cel mai cunoscut extract si s-a dovedit a fi folositor in tratarea petelor, cicatricelor superficiale, acnee, linii fine si, in unele cazuri chiar riduri mai adanci. Papaya si ananasul sunt doua dintre cele mai populare fructe folosite pentru peelingul natural datorita faptului ca amandoua sunt foarte bogate in acid glicolic. Cele doua fructe contin, de asemenea, o proteina care dizolva enzimele care inlatura celulele moarte si stimuleaza producerea de colagen. Alte fructe cu aceleasi proprietati sunt: lamaia, grape-fruit, si strugurii.

Din moment ce efectul nedorit al radicalilor liberi joaca un rol important in imbatranirea prematura a pielii, un surplus de antioxidanti poate ajuta in lupta contra semnelor imbatranirii premature. Nu trebuie uitat nici aportul de vitamina C care protejeaza pielea de efectul nociv radiatiilor solare.

Sursa: armonianaturii.ro

Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri