Colectia de bijuterii fantezie Meli Melo - Paris

12:02, 12 Februarie 2007 publicat în Frumusete

COLECTIA DE BIJUTERII FANTEZIE primavara-vara 2007... vorbeste despre tine
COLECTIA DE BIJUTERII FANTEZIE primavara-vara 2007
...vorbeste despre tine.
din 5 februarie in magazinele Meli Melo - Paris Meli Melo - Paris iti subliniaza vitalitatea, sarmul si buna dispozitie in sezonul primavara-vara 2007. Noua colectie de bijuterii fantezie incanta privirea prin dinamism, rafinament si prospetime. O colectie pentru femeia cu spirit tanar, plina de gratie, care pretuieste schimbarea.
Dungile, carourile si bulinele in combinatii de culori contrastante dau dinamismul colectiei. Detaliile fine, obtinute prin prelucrarea atenta a materialelor, sunt transpunerea rafinamentului si a delicatetei. Fantezia si creativitatea designerilor francezi sunt emanate de designul deosebit si extrem de variat al bijuteriilor din aceasta colectie. Stiluri si influente Dungile si bulinele in culori contrastante subliniaza tineretea spiritului si dinamismul. Ancora este elementul central al bijuteriilor si accesoriilor in stil nautic. Iar natura, cu flori si fructe, este sursa de inspiratie pentru imprimeuri si forme atragatoare.
Culori Albul, combinat cu negru, rosu pasional sau cu seninatatea albastrului cerului va face deliciul zilelor de renastere a naturii. Arsita verii va fi estompata de splendoarea galbenului stralucitor, precum si de albastrul electrizant, verdele padurilor si rozul bobocilor de trandafir. Combinatia sezonului este rosu - alb - negru.
Forme Predominante sunt colierele la baza gatului si colierele lungi, colierele cu bile mari din materiale foarte fine, bratarile fixe si masive, purtate in numar cat mai mare pe o mana.
Vorbeste despre tine prin bijuteriile fantezie din noua colectie Meli Melo - Paris! Intra pe www.melimelo.ro pentru a vedea cele mai noi produse din colectia primavara-vara 2007!

Vizionare placuta

De la partenerii noștri

Ce trebuie facut daca ai luat contact cu o persoana confirmata cu infectia COVID-19?

Modul in care temperaturile scazute pot afecta sanatatea unei persoane

Teste de dragoste

Teste de cultura generala

Articole recomandate

Frumusete

Cele mai bune cinci fixative pe care să le încerci

24 Decembrie 2020
Frumusete

5 modalități pentru ascunderea firelor albe de păr

21 Decembrie 2020
Frumusete

Cum să ai un păr care arată bine și îți reflectă personalitatea

6 Noiembrie 2020
Frumusete

Tratamentele cu IPL - de ce sunt indicate îndeosebi toamna?

22 Octombrie 2020

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri