Epilarea definitiva este partiala, asadar desi cu fiecare sedinta realizata se obtine o reducere a numarului de foliculi pilosi, nu se poate vorbi nici pe de parte de o "curatare" in procent bun dupa numai 3 sedinte.

Intrebare: Orice salon dotat cu un echipament cu lumina intensa pulsata este eligibil pentru un tratament performant de epilare definitiva?

Raspuns: In acest moment exista un mare numar de companii care construiesc aparate cu Lumina Intensa Pulsata si acest numar creste in fiecare zi. Pentru ca este un termen din ce in ce mai des intalnit in paginile revistelor pentru femei, multe persoane cred ca inteleg despre ce este vorba si ca este foarte simplu sa isi procure un astfel de echipament si sa faca epilare definitiva.

Pentru ca de fiecare data sa faceti cea mai buna alegere, va prezint cateva criterii dupa care va puteti orienta atunci cand sunteti in cautarea unui loc profesionist.

Reputatie foarte buna si experienta indelungata, echipamente variate - cateva tipuri ce functioneaza pe baza de Lumina Intensa Pulsata cat si laser – pentru a putea trata diferite tipuri de combinatii de piele si par precum si acelasi client pe parcursul tratamentului cand caracteristicile firului de par se modifica, consultatie sitratament realizate de personal cu studii medicale superioare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Intrebare: Cum putem stii ca echipamentul IPL folosit de de calitate?

Raspuns: La prima vedere este greu de spus. Aparatul trebuie sa aiba suficienta energie, lumina emisa trebuie sa provina din capacitori de mare putere, care sunt intotdeauna voluminosi si grei. Racirea echipamentului trebuie facuta cu apa si nu cu aer, o lampa de putere buna nu poate fi racita doar cu aer, iar puterea este necesara pentru a asigura o distrugere totala a firului de par si nu doar o epilare “progresiva” cu posibilitate de reaparitie a firului de par deja tratat. Apoi sunt filtrele, cristalele si nu in ultimul rand programarea aparatului.

Sunt multe firme producatoare care fabuleaza in legatura cu energia emisa de aparat , care uneori poate fi de 20 ori mai mica decat cea declarata : 2 J/cmp in loc de 40 J/cmp. Aceasta este ineficienta in epilare si se poate determina cu un aparat special exact cantitatea de energie reala emisa de lampa IPL. O alta exagerare este a afirma ca un aparat poate face mai multe tratamente: si epilare, si fotoreintinerire, si acnee, si vergeturi si leziuni vasculare si pigmentare cu un singur cap de tratament care are un filtru la o singura lungime de unda. Fiecare din aceste conditii ale pielii poate fi tratata cu diferite lungimi de unda, deoarece cromoforii continuti absorb diferit lumina emisa.

Dr. Andreea Iftimie
Coquette Beauty Clinique

Pentru mai multe detalii despre depilarea definitiva accesati www.coquette.ro!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri