11 Aprilie 2016 publicat în Familie 20 share-uri

Iata care sunt lucrurile care conteaza cu adevarat intr-o casnicie, lucrurile pe care le-am invatat in 17 ani de cand sunt casatorita...

7. Lucruri noi impreuna.

In urma cu multi ani, intr-o casnicie catre Maui, cineva ne-a convins sa mergem cu bicicletele de-a lungul unui vulcan. A fost absolut ingrozitor pentru mine si am incercat sa renunt la aceasta idee chiar cand eram in furgoneta ca sa vedem rasaritul. Am prins curaj, am facut-o si coborasul a fost absolut palpitant, magic. Inca vorbim despre el.

Particip la festivaluri de muzica heavy metal fiindca sotul meu le iubeste, iar el la randul lui a ascultat opera si cvartet de coarde. Am incercat roller derby, mancare etiopiana si bere.

8. Recunostinta.

Foto: mongione / Shutterstock.com

Putina recunostinta conteaza mult si a lua pe cineva de bun il va face sa fie trist si plin de resentimente. Este just sa te astepti ca partenerul tau sa faca lucrurile pe care el sau ea a fost de acord sa le faca sau le-a facut dintotdeauna ca parte a rutinei domestice. Este de asemenea incredibil de usor sa spui „multumesc” ca ai scos cainele afara in frig, „multumesc” ca ai gatit cina, „multumesc” ca ai luat copiii de la scoala cand este de obicei treaba ta, insa ai o migrena. Nu o poti spune prea des.

9. Flexibilitatea.

Sunt multe lucruri pe care ne-ar placea sa le facem intr-un anumit fel, dupa un anumit program, insa controlul este o iluzie. Mie imi plac lucrurile in ordine, aranjate. Sotul meu va strange lucrurile sau va da cu aspiratorul daca il rog, insa daca il las sa faca dupa cum il taie capul nu va inclina sa puna totul la locul lui sau sa gaseasca un loc pentru orice.

As putea sa-l terorizez si sa-l fac sa se simta vinovat sau iritat. As putea sa aranjez in jurul lui si sa ma fac pe mine sa ma simt suparata si plina de resentimente. In schimb, aleg sa nu ma uit la acele aspecte care ma deranjeaza fiindca nu ne pun in pericol sanatatea.

Pana acum toate bune.

Sursa: www.elephantjournal.com

Foto homepage: IVASHstudio / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri