14 Aprilie 2016 publicat în Familie 10 share-uri

Pericolul se apropie. Uneori il poti simti de la distanta, alteori nu stii cand a ajuns langa tine. Este criza de furie a celui mic, care nu isi poate stapani emotiile. Ce facem acum?

Comunicat de presa

Intr-un prietenos cadru de dialog, Teatrul Ion Creanga invita parintii sa participe la un nou eveniment dedicat lor: Conferinta „Crizele de furie ale copiilor. Ghid pentru parinti”. Sustinuta de doi psihoterapeuti experimentati in psihologia copilului si a relatiilor de familie, Anca Ganciu si Catalina Hetel, conferinta va avea loc sambata, 16 aprilie, ora 11.00, la sediul Creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti (Piata Lahovari, nr. 7).

Pornind de la „Ce sa faci... cand iti iesi din fire. Ghid pentru copiii care nu-si pot stapani furia”, cartea scrisa de dr. Dawn Huebner si ilustrata de Bonnie Matthews, Anca si Catalina vor vorbi despre momentele de inversunare si manie ale celor mai mici si despre parintii-genisti, care invata sa dezamorseze crizele, supararile si nervii prin tehnici cognitiv-comportamentale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Cand copilul este nepoliticos sau lipsit de respect – sfaturi pentru parinti 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Pentru copiii participantilor la conferinta, Teatrul Ion Creanga propune o plimbare prin curcubeu: atelierul „Culorile lui Elmer”. Condus de actrita Vera Linguraru, atelierul interactiv combina arta povestirii, teatrul si desenul, explorand aventurile simpaticului personaj imaginat de David McKee. Desi Elmer nu e altceva decat un elefant, hainutele lui... diferite ii vor invata pe copii despre acceptare si prietenie. Atelierul este recomandat categoriei de varsta 3-6 ani.

Aceasta este cea de-a treia intalnire TIC pentru parinti si copii, dupa „Intrebari, dar mai mult raspunsuri” (octombrie 2015) si „Cat de mult e prea mult? Educatia – intre dorintele parintilor si nevoile copiilor” (ianuarie 2016).

Biletele pentru conferinta sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga (Piata Amzei, nr. 13 – nr. tel. 0767.934.374) si in reteaua Eventim, online pe www.eventim.ro si la magazinele partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librariile Carturesti si Humanitas. Accesul copiilor la atelier este gratuit.

Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor. De ce este periculos zahărul? Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Mai multe informatii sunt disponibile pe website-ul www.teatrulioncreanga.ro si Facebook.com/TeatrulIonCreanga.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri