13 Noiembrie 2012 publicat în Familie 6 share-uri

Stii care sunt semnalele de compatibilitate? Daca inveti sa le distingi, acestea te vor ajuta sa iti dezvolti relatia in care esti implicata si sa te bucuri de o viata de cuplu perfecta!

Tu si persoana iubita aveti acelasi stil de viata.

Desi ambii parteneri implicati in relatie sunt doua individualitati unice, este important ca stilul lor de viata sa fie asemanator. Numai asa pot sa se bucure de o compatibilitate aproape perfecta si de armonie in viata de zi cu zi. Daca nu exista asemanari in modul lor de a-si petrece timpul, cu siguranta va exista un deficit in comunicare si, deci, in intelegere.

Tu si partenerul de viata aveti aceleasi activitati.

Este foarte usor ca intre tine si partener sa existe o compatibilitate ridicata daca aveti aceleasi activitati si impartiti aceleasi hobby-uri. Va veti ocupa timpul liber facand lucruri impreuna si imbunatatind legatura formata in timp. Comunicarea va cunoaste si ea o evolutie.

Tu si partenerul de viata aveti aceeasi credinta.

Un mare motiv pentru conflicte intr-o relatie poate fi si orientarea religioasa. Cu alte cuvinte, daca cei doi parteneri au aceeasi credinta, exista mai mari sanse sa se inteleaga, sa fie compatibili. 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri