9 Noiembrie 2012 publicat în Familie 2 share-uri

Colegii nostri de la Kidz.ro au lansat cel mai dragut magazin online dedicat parintilor si viitorilor parinti! Surpriza: ai transportul gratuit pana pe 10 noiembrie daca te abonezi la newsletterul Kidz.ro!

Kidz.ro este locul unde gasesti tot ce ai nevoie pentru micutul tau. Fie ca este vorba de un carucior fiabil sau de un sistem de transport modular, de un scaun auto pentru un transport cat mai in siguranta, mobilier pentru camera copilului, articole pentru alimentatie si ingrijire, aici vei gasi ABCul pentru cel mai bun start in viata. In categoria de jucarii gasesti produse pentru fiecare grupa de varsta, jucarii educative sau cele mai fun jucarii pentru baie. Vei descoperi recomandari de accesorii pentru sezonul rece ca sa-l aperi pe cel mic de frig si ploaie.

In acest moment poti gasi 28 de producatori si peste 1000 de produse de cea mai buna calitate, am selectionat atent cei mai buni si mari furnizori pentru tine – Inglesina, CAM, Nuk, Brevi, Playmobil, Tomy, Little Tikes sau Dino Bikes, ABC Design si Romer. In curand vei gasi si produse Peg Perego sau Tommee Tippee.

Transportul este foarte rapid si sigur, vei primi intr-un ambalaj personalizat comanda chiar a doua zi daca ne confirmi pana in ora 12 produsele. In plus, daca te abonezi pentru ofertele Kidz.ro pana pe data de 10 noiembrie primesti transport gratuit la prima comanda!

Nu exista sa contactezi echipa Kidz oricand ai nevoie de informatii, recomandari si comparatii intre produse. Astfel ai mereu garantia ca vei putea alege ce este cel mai potrivit pentru copilul tau. Poti contacta echipa Kidz intre orele 10.00 si 18.00 la 031 228 66 09 / 0731 37 55 33, pe email la office@kidz.ro si chiar pe chat ID Yahoo Messenger kidzro@yahoo.com.

Pentru informatiisi articole utile, iti recomandam si blogul Kidz unde poti sa citesti atat sfaturi despre anumite produse cat si la rubrica Sfatul Medicului recomandari din partea partenerilor - specialistii in Pediatrie ai Centrului Medical Medsana.

Descopera acum Kidz.ro!

P.S. Iti recomandam si sectiunea de reduceri unde gasesti mereu produse de calitate la preturi promotional!

Foto home page: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri