Raul de Iubire se instaleaza din cauza dependentei de o persoana, a insecuritatii personale si a fricii in fata necunoscutului si a viitorului.

Raul de iubire are leac

Chiar daca vei fi tentata la inceput sa negi si sa negi cat poti, cu timpul o sa vezi ca Raul de Iubire are leac. Sunt cateva lucruri pe care le poti face pentru a scapa de raul de iubire si a inceta sa mai fii bolnav din cauza ei. Uneori Raul de Iubire se instaleaza din cauza dependentei de o persoana, a insecuritatii personale si a fricii in fata necunoscutului si a viitorului. Cel iubit capata putere mai mult cand nu este, iar aceasta putere este una negativa.

Trebuie sa te lupti cu tine insati. Mananca si nu neglija necesitatile trupului. Permite-ti sa plangi atunci cand doare. Invata. Despre tine. Despre ceilalti. Despre cum sa te iubesti pe tine mai intai. Despre acceptare. Accepta ca nu toate relatiile iti fac bine, ca nu toate relatiile de iubire sunt facute sa fie si facute sa dureze. Intelege ce este sanatos si nesanatos in iubire pentru tine. Accepta ca poti fi fericita indiferent ca esti singura sau cu cineva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Da-ti timp. Timpul vindeca si schimba perspectivele. Creeaza. Orienteaza-te catre propria crestere si dezvoltare. Concentreaza-ti eforturile in a-i ajuta pe ceilalti si in a face bine. Implica-te in ceea ce se intampla dincolo de lumea proprie. Implica-te in lumea din jur. Tine-ti mintea ocupata. Scrie. Roaga-te. Plimba-te. Fa curat. Alearga. Vezi rasaritul. Micile minuni ale vietii. Gandeste-te ca vei supravietui. Ca trebuie sa o faci. Ca ai puterea de a inflori si de a contribui la a face din aceasta lume o lume mai buna. Deschide-te catre alte posibilitati si alte orizonturi.

Nu mi se pare deloc perimat si habotnic si indraznesc sa afirm ca cel mai frumos citat despre iubire, despre cum ar trebui sa fie aceasta (sanatoasa, autentica, adevarata) este cel pe care il stim cu totii: "Iubirea este indelung rabdatoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasa, iubirea nu se lauda, nu se mandreste. Ea nu se poarta necuviincios, nu cauta ale sale, nu se manie, nu tine cont de rau. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar. Toate le suporta, toate le crede, toate le spera, toate le indura. Iubirea nu inceteaza niciodata." (1 Corinteni, 13, 4-8)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri