Pacatul geloziei - Cum ne vindecam si sa ne salvam relatia
Se spune ca putina gelozie nu strica nimanui, insa nimanui nu ii place sa se simta gelos si nimanui nu ii place sa fie sufocat constant de gelozia partenerului de viata. Atunci cand o persoana este geloasa, ajunge sa faca lucruri nebunesti pe care, desi le regreta, nu le poate opri. Gelozia este un lucru teribil intr-o relatie, uneori ea este un semnal de alarma, un sentiment puternic de frica si de nesiguranta, insa alte ori se naste din nimic si asta nu inseamna ca este vina partenerului de viata. Gelozia devine o problema atunci cand persoana respectiva nu isi mai poate controla comportamentul.Iata cateva sfaturi pentru a salva relatia din pacatul geloziei:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...

Afla ce sta la baza geloziei
Atunci cand esti intr-o stare mai buna, linistita, gandeste-te putin si analizeaza ceea ce simti atunci cand esti complesit/a de gelozie. Trebuie sa iti dai seama daca aceste ganduri negre sunt adevarate sau false.
Iti e frica de faptul ca te va parasi? Nu te simti demn/a de partenerul tau de viata? Simti furie si tensiune pentru ca simti ca te ignora si ca nu stie ce simti? Este singura persoana fara de care ai simtit gelozie?
Daca gelozia porneste din ceva ce s-a petrecut inainte sa fiti impreuna, atunci e timpul sa lasi trecutul in urma. Nu este corect si nici bine sa te gandesti la ceea ce a facut partenerul tau inainte sa fie cu tine, cu cate persoane se vedea, cum isi petrecea timpul etc. Daca nu poti trece peste acest lucru, vei continua sa te torturezi pe tine si pe partener. Daca nu poti sa treci peste, atunci iti poti cauta un partener „fara trecut”, dar hai sa fim seriosi, nimeni nu e perfect si toti am facut lucruri nebunesti, deci un astfel de partener nu exista.
Ce adidași de damă vor fi în top în această primăvară?

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?