Transilvania Fest se pregateste de START!

12:07, 25 Iulie 2011 publicat în Entertainment

Festivalul itinerant de cultura si mancare continua seria micro-proiectelor pe educatie. Prin partenerii sai, Oxford Brookes University, British Council, Reper 21 si Allberry, Transilvania Fest aduce informatii esentiale profesorilor, organizatiilor non-profit, micilor producatori dar si altor reprezentanti ai comunitatii din judetul Alba, pentru viitoarele lor activitati.

Seminarul Societal din cadrul festivalului aduce participantilor din sectorul non-profit o mai buna intelegere a provocarilor si oportunitatilor legate de organizarea de evenimente. Metoda propusa prezinta solutii de management responsabil pentru aspecte precum: cresterea eficientei economice a evenimentului, valorificarea deseurilor si reducerea generarii lor sau mobilizarea resurselor sociale, economice si culturale locale.

Allberry Artisan este un program romanesc de sustinere a mestesugarilor care castiga sau vor sa castige o mare parte a veniturilor curente din mestesugul practicat. Printre obiectivele programului se regasesc dezvoltarea unei platforme de vanzare online pentru mestesugarii inscrisi in program, asigurarea oportunitatilor de vanzare directa la targuri de profil din tara sau dezvoltarea si promovarea unor mestesuguri la cele mai bune standarde de productie.

Citeste si:
Poezii despre familie – cele mai frumoase poezii despre familie
Poezii despre familie – cele...

In cadrul festivalului Allberry va desfasura un „atelier de mesterit bani” dedicat micilor producatori expozanti care castiga partial sau total veniturile din exploatarea muncii de mestesugar, care pot produce la comanda un anumit numar cerut de piese similare si ale caror produse dau dovada de un inalt grad de creativitate, inovativitate sau finisaj.

Transilvania Fest 2011 se va desfasura in perioada 29-31 iulie pe Campia Libertatii din Blaj.

Citeste si:
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în...
Studiu: 71% dintre copii...

Transilvania Fest se desfasoara sub inaltul patronaj al Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei si inaltul patronaj international al Altetei Sale Regale Printul Charles de Wales.

Foto front si main: Damouns


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri