Daca iti este cunoscut sentimenul de iubire, te intriga, te cuprinde cu totul ca apoi sa te faca sa crezi ca nu o mai simti, atunci nu trebuie sa ratezi "Aproape Dragoste" – volumul de poezii semnat Dan Podaru.

Daca iti este cunoscut sentimenul de iubire, te intriga, te cuprinde cu totul ca apoi sa te faca sa crezi ca nu o mai simti, atunci nu trebuie sa ratezi „Aproape Dragoste” – volumul de poezii semnat Dan Podaru.



Poezia se spune ca descrie cel mai bine iubirea. Iar despre poezie, Dan Podaru sustine ca este: „un eveniment cosmic, un cutremur, o explozie nucleara, un BIG BANG care dureaza o nanosecunda.”

Cartea a fost lansata luni, 4 iulie, la cafeneaua 3D din incinta cinematografului Patria, in prezenta a numeroase persoane din mediul academic, artistic si din mass-media.

Pentru toate aceste poezii, autorul multumeste „tuturor femeilor care, iubindu-ma sau urandu-ma, m-au ajutat sa ma autodefinesc.”

Poeziile cuprinse in acest volum sunt create in perioada 1986-2011.

Volumul de 106 pagini este ilustrat cu fotografii alb-negru realizate de artistii Gabi Boholt si Sergiu Mihaescu, iar designul acestuia a fost conceput de catre Vasile Ardeleanu.

Volumul va putea fi achizitionat direct de pe site-ul autorului ( www.danpodaru.ro ), dar si din librariile Humanitas.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri