Asociatia Bucharest Running Club (ABRC) a organizat in data de 11 mai la Hotel Hilton Ath�n�e Palace, sala Marcu, conferinta de presa de lansare a Bucharest International Marathon (BIM/MIB), editia 2011, care va avea loc in data de 9 octombrie a.c.

Anul acesta, Asociatia Bucharest Running Club va continua colaborarea cu Viitor Plus – Asociatia pentru Dezvoltare Durabila si cea cu Hospice Casa Sperantei, pentru a sustine programele ecologice si umanitare derulate de acestea. Sumele de bani provenite de la cursa populara si de la Pasta Party vor fi donate celor doua organizatii. De asemena, vom organiza in parteneriat, doua crosuri, ca antrenamente pentru Bucharest International Marathon: Crosul Padurii, in Bucuresti, in parcul Tineretului, duminica, 29 mai, cu deviza „Alearga pentru sanatate si pentru un copac” si Crosul – Hospice, in Brasov, in 9 iulie, cu deviza „Alearga pentru sanatatea Ta si a Lor”.

Rezultatele obtinute de ONG-urile partenere si de cauzele sprijinite de acestea prin parteneriatul cu ABRC si cu MIB vorbesc de la sine: 4000 de copaci in proiectul “Adopta un copac!” al Viitor Plus; 20 700 euro, suma stransa de membrii Ro Club Maraton, cei care au alergat “42 pentru o sansa” si care au cumparat pentru Spitalul Marie Curie un echipament denumit “ Sistem Olimpic Cool – Cap” care ajuta la tratarea nou nascutilor care sufera de encefalopatie hypoxic ischemica; 169,869 lei (41 200 euro) suma stransa de Hospice Casa Sperantei pentru ingrijirea bolnavilor de cancer.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! A contat cine a zbierat mai tare

Partenerul Volkswagen a plantat impreuna cu alergatori ai MIB 22 000 de puieti, cate unul pentru fiecare masina vanduta si pentru fiecare alergator la maraton in 2010.

Cei peste 300 de voluntari care lucreaza in diferite etape, pe parcursul celor 9 luni de organizare ale MIB vor fi recrutati si recomandati de catre partenerii Hospice Casa Sperantei, Viitor Plus Asociatia pentru Dezvoltare Durabila, Ro Club Marathon, Contrapunct si Fun Science.

Promovarea activitatilor si evenimentelor va fi facuta cu sprijinul Europa FM, TVR, Itsy Bitsy, Flacara, Romania Libera, Ioana, Practic in bucatarie, Prevention, MBike iar revista Alerg va avea un numar dedicat MIB.

Conferinta de presa de astazi face parte din seria de evenimente care au ca scop promovarea Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon, eveniment sportiv si social la care populatia este invitata sa se inscrie pe www.bucuresti-maraton.ro iar in zilele de vineri 7 si sambata 8 octombrie pot veni in Piata Constitutiei, la Expozitia Maratonului, pentru a primi kit-ul de participare. In ziua de 9 octombrie, sportivii se vor alinia la start la ora 9,00 iar in acea zi nu vor mai fi facute inscrieri.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri