Joi, 22 noiembrie, de la ora 19.00, la Institutul Cultural Roman va avea loc proiectia scurtmetrajelor Examen, Acasa si Tarziu de Paul Negoescu.
Joi, 22 noiembrie, de la ora 19.00, la Institutul Cultural Roman va avea loc proiectia scurtmetrajelor Examen, Acasa si Tarziu de Paul Negoescu. Examen (12 minute, 2006). In distributie: Tudor Aaron Istodor si Maria Dinulescu. Filmul a fost nominalizat la Premiile ''Gopo'', la categoriile ''Cel mai bun film de scurt metraj'' si ''Tanara Speranta'' (pentru rolul interpretat de Tudor Aaron Istodor) si a fost distins cu Premiul pentru cel mai bun scurt metraj la Festivalul International de Film BucharEST, Premiul pentru cel mai bun regizor si Premiul pentru cel mai bun rol masculin (Tudor Aaron Istodor) la Festivalul International de Film Studentesc cineMAiubit, Premiul pentru cel mai bun regizor la muuuvi International Film Festival si Premiul pentru cel mai bun film de scurt metraj la B-EST Film Fest, Premiul Special al Juriului la Festivalul de Film 7 Arte, Mentiune de onoare la NYU Next Reel International Student Film Festival (New York). Scurt metrajul Examen a fost selectat in peste 30 de festivaluri internationale de film, la New York, Rio de Janeiro, Seagate Foyle, Cambridge, Swansea Bay, Montecatini, Salento, Teplice, Viena, Berna. Actiunea din Acasa (14 minute, 2007) se petrece in perioada sarbatorilor de iarna. In film joaca actorii Gabriel Spahiu, Marian Ralea, Monica Mihaescu, Ana Covalciuc, Cristi Olesher. Filmul a fost selectat in 8 festivaluri internationale desfasurate la Londra, Montpellier si Milano, dar si in Romania (Anonimul, Transilvania si DaKino). In Tarziu (22 minute, 2007), un tanar jurnalist primeste ca sarcina de serviciu realizarea un reportaj in fostul sau liceu. Din distributie fac parte Andrei Mateiu, Tudor Aaron Istodor, Constantin Dita, Monica Mihaescu, Mihaela Sirbu, Simona Ghita, Diana Cavallioti. Paul Negoescu (n. 1984) a absolvit anul acesta Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti. Din filmografia sa fac parte Examen (2006), Acasa (2007), Radu + Ana (2007), Tarziu (2007), Scurta plimbare cu masina (2007) si Fabulosul Destin al lui Toma Cuzin (2007), aflat in post-productie. Filmele vor fi prezentate de criticul Andrei Gorzo. Accesul publicului este liber, in limita locurilor disponibile.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri