O comedie spumoasa, regizata de maestrul Radu Beligan.

Comunicat de presa

Reprezentata pentru prima oara in Romania si regizata de maestrul Radu Beligan, "Nimeni nu-i perfect" de Simon Williams se constituie intr-o o comedie spumoasa, care imbina umorul cu emotia si divertismentul cel mai pur cu reflectia matura. Este o piesa in care imbroglioul frantuzesc, gen Feydeau se asociaza cu comedia sentimentala de tip englezesc. Exista, in plus, in aceasta comedie, o lumina, un farmec, o duiosie care provoaca o unda de tandrete fata de cele patru personaje, toate pline de o umanitate vesela si linistitoare. Autorul, el insusi actor, cunoaste bine retetarul comediei, creand personaje pline de culoare, prin care actorii pot sa-si exprime liber fantezia.


Un statistician abandonat de sotie, pus in situatia de a-si creste singur, din greu, fiica adolescenta si de a-si ingriji tatal imbatranit, scrie in orele libere, pe ascuns, romane siropoase in speranta ca vor fi publicate si-i vor rotunji bugetul. Dupa numeroase incercari ratate, soarta ii surade. Ultimul sau roman este retinut de o editura. Dar, pentru a raspunde imperativelor editurii, trebuie sa-l semneze cu un pseudonim feminin. Sansa lui se transforma, astfel, intr-un cosmar: editoarea doreste s-o intalneasca pe autoare pentru a-i inmana personal premiul. Solutia? Statisticianul se travesteste intr-o femeie batrana si morocanoasa ca sa poata semna contractul si sa incaseze banii. Cum, insa, editoarea este o femeie fermecatoare, statisticianul se indragosteste instantaneu, spre stupefactia fiice sale si a tatalui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Actorii care vor da viata acestei reprezentatii de exceptie sunt Silviu Biris, Stefan Radof, Andreea Sofron, Rodica Ionescu, Florentina Tilea si copilul Andreea Maria Popescu, oferind o comedie in stare pura, dedicata publicului larg care vine la teatru sa uite grijile cotidiene, sa se regaseasca si sa se insenineze. Spectacolul va avea loc la Palatul National al Copiilor pe data de 23 februarie incepand cu ora 19.30.

Biletele, cu pretul unic de 50 de lei, se gasesc in reteaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center - et. 2, Carrefour Feeria - Baneasa Shopping City si Real Hypermarket Vitan, la Palatul National al Copiilor si online pe www.vreaubilet.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri