Cartea este un fel diferit de a cunoaste Familiile Regale ale lumii. Sunt mandra de acest lucru. Si sunt sigura ca societatea romaneasca va avea de castigat din acest travaliu.
Sper ca volumul sa le placa, sa-i amuze, sa-i intereseze, sa-i informeze pe oameni, sa fie o referinta pentru ei.”
Principesa Margareta a Romaniei
Iata si una dintre retetele culinare regale incluse in cartea regala de bucate a principesei Margareta a Romaniei - Pui Continental, reteta propusa de John Wesley Walker, sotul Irinei
Pui continental
Ingrediente: (Pentru 6 persoane)
6 pulpe de pui
450 ml de supa-crema de ciuperci, pregatita in casa
200 g de ciuperci de Paris proaspete sau la cutie, taiate felii (sunt cipercile obisnuite, albe, rotunde, care se gasesc la supermarket)
500 g de orez integral (maroniu)
sare, dupa gust
Mod de preparare:
Fierbeti orezul, urmarind instructiunile de pe pachet, astfel incat sa ramana putin tare. Turnati orezul fiert si scurs de apa intr-un vas mare de Jena. Incalziti dinainte cuptorul la 175 de grade C. Puneti pulpele de pui crude si presarate cu sare deasupra orezului. Turnati supa-crema de ciuperci peste pui, adaugati ciupercile taiate felii si puneti la cuptor la 175 de grade Celsius, timp de o ora si jumatate.
Servire:
Puiul continental se serveste in farfurii incalzite in cuptor, cu putin praf de ardei iute (chilli) deasupra.
Lansarea volumului Carte regala de bucate semnat de Principesa Margareta a Romaniei va avea loc sambata, 20 noiembrie 2010, la ora 16:00, la Gaudeamus - standul Curtea Veche (pavilion central Romexpo). La eveniment vor participa: Alteta Sa Regala Principesa Margareta, Iren Arsene si Simona Lazar. Cartea a fost publicata la Curtea Veche Publishing
.jpg)

Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună