+ o reteta deosebita, delicioasa de Pui Continental, reteta inclusa in cartea regala de bucate a principesei Margareta a Romaniei

Cartea este un fel diferit de a cunoaste Familiile Regale ale lumii. Sunt mandra de acest lucru. Si sunt sigura ca societatea romaneasca va avea de castigat din acest travaliu.

Sper ca volumul sa le placa, sa-i amuze, sa-i intereseze, sa-i informeze pe oameni, sa fie o referinta pentru ei.”

Principesa Margareta a Romaniei

Iata si una dintre retetele culinare regale incluse in cartea regala de bucate a principesei Margareta a Romaniei - Pui Continental, reteta propusa de John Wesley Walker, sotul Irinei

Pui continental


Ingrediente: (Pentru 6 persoane)

6 pulpe de pui
450 ml de supa-crema de ciuperci, pregatita in casa
200 g de ciuperci de Paris proaspete sau la cutie, taiate felii (sunt cipercile obisnuite, albe, rotunde, care se gasesc la supermarket)
500 g de orez integral (maroniu)
sare, dupa gust

Mod de preparare:

Fierbeti orezul, urmarind instructiunile de pe pachet, astfel incat sa ramana putin tare. Turnati orezul fiert si scurs de apa intr-un vas mare de Jena. Incalziti dinainte cuptorul la 175 de grade C. Puneti pulpele de pui crude si presarate cu sare deasupra orezului. Turnati supa-crema de ciuperci peste pui, adaugati ciupercile taiate felii si puneti la cuptor la 175 de grade Celsius, timp de o ora si jumatate.

Servire:

Puiul continental se serveste in farfurii incalzite in cuptor, cu putin praf de ardei iute (chilli) deasupra.

Lansarea volumului Carte regala de bucate semnat de Principesa Margareta a Romaniei va avea loc sambata, 20 noiembrie 2010, la ora 16:00, la Gaudeamus - standul Curtea Veche (pavilion central Romexpo). La eveniment vor participa: Alteta Sa Regala Principesa Margareta, Iren Arsene si Simona Lazar. Cartea a fost publicata la Curtea Veche Publishing


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri