La fiecare inceput de noiembrie, cei care i-au fost apropiati cantaretei si profesoarei Mihaela Runceanu simt nevoia sa o readuca in atentia publicului printr-un spectacol dedicat ei.

Pe 1 noiembrie 2010 se implinesc 21 de ani de cand Mihaela Runceanu a murit, lasand in urma artisti pe care i-a invatat sa cante si in care a crezut, pe langa zeci de slagare fredonate si in prezent.

Evenimentul, intitulat „Pentru voi, muguri noi”, va avea loc pe 4 noiembrie, la ora 19, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, fiind organizat de aceasta din urma si Asociatia Fan Club „Mihaela Runceanu”, cu implicarea deosebita a verisoarei artistei, Andreea Runceanu, componenta a trupei Amadeus.

„Spectacolul poate fi realizat cu bunavointa artistilor, care vor participa ca si datile trecute fara onorariu. Spectacolul poarta numele piesei si ultimului ei album „Pentru voi, muguri noi” pentru ca intreaga sa viata si-a dedicat-o muzicii si mai ales elevilor sai. E incredibil sa afli cati dintre cantaretii nostri i-au fost discipoli”, spune Andreea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Trupa Amadeus a pregatit un moment special si emotionant pentru concertul lor din spectacol, constand intr-un medley din slagarele Mihaelei, alaturi de vocea ei. Pe langa acest moment, in cadrul evenimentului vor avea loc mai multe recitaluri ale artistilor care au fost prieteni sau fosti elevi ai Mihaelei, voci tinere extraordinare, proiectii video cu imagini mai putin cunoscute cu Mihaela Runceanu, un moment special dedicat Madalinei Manole, care a fost la randul ei una dintre elevele Mihaelei Runceanu, dans si alte momente surpriza. Intrarea este libera iar „portile Casei de Cultura a Studentilor sunt deschise tuturor oamenilor care au iubit muzica ei” a declarat Andreea Runceanu.

La eveniment si-au confirmat prezenta Corina Chiriac, Vlad Mirita, Miki, Irina Popa, Silvia Dumitrescu, Alina Sorescu, Xenti Runceanu, Amadeus, Minodora Dedis si multi alti artisti care au cunoscut-o pe Mihaela Runceanu sau isi amintesc de fiecare data cu drag de piesele ei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri