3 Iunie 2024 publicat în Entertainment 58 share-uri

Beatrice Coman dansează și face gimnastică de la vârsta de trei ani. A acceptat imediat provocarea HUAWEI de a participa la o ședință foto cum nu s-a mai văzut.

advertorial

A avut un partener de dans inedit: smartphone-ul HUAWEI Pura 70 Ultra. Acesta impresionează atât din punct de vedere al aspectului, cât și al specificațiilor camerelor foto.

Dansul și tehnologia sunt forme de expresie care creează conexiuni unice”

Seria HUAWEI Pura 70 se face remarcată, în primul rând, prin aspect. Forward Symbol Design este conceptul în jurul căruia a fost dezvoltat design-ul telefoanelor. Modulul de camere este aranjat în formă de triungi, combinația perfectă dintre estetică și tehnologie. Pe lângă look-ul atrăgător, inginerii HUAWEI au ales acest nou design pentru a asigura mai mult spațiu pentru senzorii foto mari.

Modelul de top, HUAWEI Pura 70 Ultra are o cameră retractabilă, înconjurată de un inel roșu unic, aspecte care duc cu gândul la un aparat foto în toată regula. Textura telefonului este și ea unică, Starry Pattern Design, fiind inspirată din cerul înstelat care se oglindește în apele râului Sena. Telefonul a completat în mod natural ținutele lui Beatrice Coman, din timpul ședinței foto la care a participat.

Am rămas impresionată de cum arată acest smartphone și mă bucur că l-am avut ca partener. De asemenea, ținutele m-au făcut să mă simt în largul meu în timpul dansului și au completat perfect estetica telefonului. Pot spune că dansul și tehnologia sunt forme de expresie care creează conexiuni unice” - Beatrice Coman, dansatoare și antrenoare de gimnastică

Pentru Beatrice am încercat să aleg doar haine care să pună în valoare caracteristicile tehnice ale telefonului HUAWEI Pura 70 Ultra. Vorbim de ținute care au subliniat mișcările corpului și care au arătat bine în orice instantaneu. Desigur, am avut și o doză necesară de dramatism care să facă lucrurile cât mai interesante” - Ovidiu Buta, stilist.

Fotografia pe mobil, la cel mai ridicat nivel

HUAWEI Pura 70 Ultra a fost declarat noul rege al fotografiei pe mobil de experții DXOMARK. Aceștia i-au acordat 163 de puncte, cel mai mare scor din istorie. Întreaga serie de telefoane este la cel mai ridicat nivel când vine vorba despre fotografie pe mobil. Camerele asigură rezultate impresionante în orice tip de scenariu. Peisajele, portretele, detaliile microscopice ale florilor sau insectelor și capturile foto ale persoanelor sau obiectelor aflate în mișcare sunt redate cu acuratețe maximă și detalii incredibile.

Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 sunt disponibile în România la următoarele prețuri recomandate de vânzare:

HUAWEI Pura 70 Ultra 16GB + 512GB – 7.499 lei

HUAWEI Pura 70 Pro 12GB + 512GB – 5.999 lei

HUAWEI Pura 70 12GB + 256GB – 4.999 lei

La achiziția oricăruia dintre modele până la data de 30 iunie 2024 de pe HUAWEI Store, utilizatorii beneficiază de următoarele cadouri și avantaje:

  • Căști audio HUAWEI FreeBuds 5i

  • Husă de protecție

  • Garanție extra 12 luni

  • Un cupon suplimentar în valoare de 500 de lei pentru achiziționarea unui HUAWEI WATCH GT 3 sau pentru a obține o reducere de preț la alt produs. Un singur cupon poate fi utilizat într-o comandă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri