Cu un scenariu semnat chiar de autoarea cărților, în colaborare cu Pablo Castrillo, Ignacio Ferreras, Rosanna Checchini și Wang Xianping, co-producția se adresează nu numai celor mici, ci tuturor iubitorilor de aventură și fantezie, fiind o veritabilă lecție despre loialitate și curaj.

Micuța Ping și Dragonul (Dragonkeeper), ecranizarea primului roman din seria celor șase scrieri multi-premiate ale autoarei australiene Carole Wilkinson, ajunge din 19 aprilie în cinematografele românești, cu avanpremiere în datele 13-14 aprilie.

Cu un scenariu semnat chiar de autoarea cărților, în colaborare cu Pablo Castrillo, Ignacio Ferreras, Rosanna Checchini și Wang Xianping, co-producția se adresează nu numai celor mici, ci tuturor iubitorilor de aventură și fantezie, fiind o veritabilă lecție despre loialitate și curaj.

Călătoria micuței Ping, de la viața de slujnică, la aflarea adevăratului său destin

Acțiunea se petrece în Imperiul Chinez antic, pe vremea când dragonii, din aliați și prieteni ai oamenilor, ajung să fie vânați de aceștia pentru proprietățile lor vindecătoare, închiși în temnițe și chiar uciși. Lucrurile urmează să se schimbe atunci când apare pe lume micuța Ping care, deși este doar o slujnică orfană, ajunge protectoarea neînfricată a dragonului de a cărui existență depinde întreaga sa specie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

În regia lui Salvador Simó (cunoscut pentru Buñuel en el laberinto de las tortugas), drept regizor principal, și Li Jiangping, filmul de familie are în spate o poveste plină de suspans și emoție, cu numeroase răsturnări de situație, care aduce în prim-plan teme de actualitate precum prietenia, responsabilitatea și etica propriilor decizii, fiind potrivită pentru toate vârstele, dar mai ales pentru cei mici.

Pelicula este produsă de Dragon Keeper AIE, China Film Animation și China Film Corporation, Telefónica Audiovisual Digital S.L.U. și Atresmedia Cine S.L.U., iar printre vocile personajelor din limba română se regăsesc actori precum Ștefan Velniciuc, în personajul dragonului Danzi, Lidia-Maria Șofron ca micuța Ping, eroina poveștii, dar și Vadim Staver (Diao) și Cosmin Șofron (Wang Chao).

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Animația este semnată de studioul Ilion (cunoscut pentru Wonder Park, Planet 51), iar regia vizuală este asigurată de către Sergio Pablos (Rio, Despicable Me), alături de Borja Montoro (Zootopia).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri