Pe 16 și 17 martie, la Romexpo, în Pavilionul Central, animăluțele de companie sunt așteptate la PetExpo, târgul dedicat lor, care aduce în prim plan la ediția cu numărul 13 produse și servicii de top cu reduceri substanțiale doar pe perioada evenimentului, concursuri și evenimente pentru toți iubitorii animalelor !

Pasionații de produse smart, care vin în sprijinul stăpânilor de patrupede grație tehnologiei, vor găsi la PetExpo o gamă variată de produse, de la litiere smart și hrănitoare automate pentru câini și pisici până la fântâni de apă pentru interior și exterior, care pot fi controlate cu ușurință de pe mobil. Și, pentru că la PetExpo veștile bune se țin lanț, aceste produse vor avea reducere pe perioada târgului.

Nu vor lipsi nici medalioanele QR care simplifică procesul de a găsi stăpânul în cazul pierderii animăluțului. Acestea permit sincronizarea medalionului cu aplicația telefonului, lucru care va ajuta persoana care găsește câinele pierdut să știe dacă există probleme de sănătate sau anumite cerințe nutriționale.

Bineînțeles, nu lipsesc nici produsele mai puțin smart, dar absolut necesare pentru animăluțele de companie: hrană de la o multitudine de producători, în variante adaptate nevoilor specifice, suplimente alimentare, produse veterinare și pentru îngrijire, accesorii precum lese, zgărzi, culcușuri, sau jucării. La PetExpo vizitatorii vor descoperi și produse de curățenie concepute special pentru casele în care trăiesc animăluțe.

Cei care călătoresc împreună cu animăluțele vor găsi la PetExpo cuști de transport, pentru autoturism sau atașarea la bicicletă, pentru o călătorie în siguranță împreună cu cel mai bun prieten. Iar dacă nu își pot lua animăluțul cu ei, soluția o găsesc tot la PetExpo ! Pensiunile pentru câini le oferă o vacanță perfectă animaluțelor, cu sesiuni de dresaj sau ședințe de înot. Sau de ce nu, o tabără la mare împreună cu blănosul ar putea fi o idee de vacanță excepțională.

Tot la PetExpo, cei care vin cu patrupedul se pot bucura de un self dog wash, în cabina inovatoare creată special pentru o oferi o baie relaxantă oricărui cățel. Utilizatorii pot alege dintre diferite pachete și programe de spălare adaptate nevoilor specifice ale animăluțelor.

La PetExpo, vizitatorii beneficiază de asemenea de sfaturi de la medici veterinari, ședințe foto profesionale gratuite în cadrul Photo Studio, toaletări gratuite la Beauty Salon, mostre pentru a testa produse noi, reduceri substanțiale, zone de joacă și o mulțime de concursuri, prezentări de rase și de modă canine, demonstrații de dresaj și seminarii care ne vor ajuta să ne înțelegem mai bine prietenii necuvântători.

Prețul biletului pentru târg este de 15 RON iar copiii până în 6 ani și studenții la Facultatea de Medicină veterinară au accesul gratuit.

Elevii, pensionarii și studenții beneficiază de un cost redus al biletului, de numai 10 RON.

Bilete disponibile în rețeaua IaBilet.ro, dar și fizic la eveniment.

Exclusiv online se pot achiziționa bilete de tip Full Pass pentru ca vizitatorii să se poată bucura la maxim de ambele zile de eveniment.

Programul târgului este:

Sâmbătă 16 Martie: 10:00 - 19:00

Duminică 17 Martie: 10:00 - 18:00


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri