Lansarea ultimului volum din seria de romane pentru copii semnate de J.K. Rowling, intitulat Harry Potter and the Deathly Hallows.
In noaptea de vineri spre sambt, 20-21 iulie, la ora 02:01, Librriile Crtureti impreun cu Nautilus lanseaz simultan in Bucureti, Timioara i Iai cel de-al VII-lea i ultimul volum din seria de romane pentru copii semnate de J.K. Rowling, intitulat Harry Potter and the Deathly Hallows. Strada Arthur Verona i intrrile de onoare ale Iulius Mall din Timioara i Iai vor gzdui trei coli de magie care se vor intrece in miestrie i vrji timp de patru ore in ateptarea momentului magic reprezentat de deschiderea cuferelor cu cri. Animaie, numere de iluzionism, baghete i accesorii magice, suc de dovleac, cri de vrji, muzica sferelor, animale fantastice, bomboane cu toate aromele, acestea i inc multe alte vrji benefice pe care Crtureti le-a invat inc de acum doi ani, se vor gsi in cele trei orae vrjitoreti (Bucureti, Iai i Timioara), in noaptea de vineri spre sambt, 20-21 iulie. Intamplrile cel puin neobinuite care se vor petrece in acea noapte sunt inute cu dificultate in Cufrul cu Vrji de la Crtureti, magicienii notri iscusind o vraj de protecie foarte puternic impotriva magiei negre i a oricrui alt element care ar putea pune in pericol lansarea ultimului volum care povestete aventurile lui Harry Potter. i fiindc dorim s descoperim noi vrjitori care s duc mai departe faptele bune ale lui Harry, am ticluit o nemaiintalnit coal de magie, la care poi da examen de admitere cu ajutorul Voucherului Magic. Astfel, cei care ii rezerv cartea din timp la Crtureti pot alege in care cetate a colii de Magie s fie admii (in Bucureti, in Iai sau Timioara). Ba mai mult, pot participa la cursurile de iniiere in magie conduse de ctre Vrjitorii de rang superior pe care i-am descoperit in fiecare dintre aceste ceti, dup o lung cutare plin de primejdii. Ucenicii vor cpta bagheta, mtura i pelerina lor de vrjitori; iar cei care se dovedesc vrednici, depind incercrile iniiatice la care vor fi supui, vor primi inalta distincie i responsabilitate de Ucenic Vrjitor. Vor avea in grij cheile de la Cufrul cu Vrji i, alturi de Vrjitori Profesioniti din alte peste 120 de ri, buna desfurare a spectacolului care precede lansarea oficial a crii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri