Iuliana și Costin Ghinea formează de mai bine de 15 ani unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz-ul românesc. De asemenea, tot împreună au reușit să construiască brandul Prestige Orchestra, singurul concept de ONE BAND SHOW din România, acesta fiind, de altfel cel mai cerut band al momentului din România. Pare că au descoperit rețeta perfectă a comunicării, este adevărat, însă cei doi artiști explică foarte clar că există un secret care stă în spatele succesului Prestige Orchestra.

Iuliana și Costin Ghinea, secretul din spatele succesului Prestige Orchestra

„Suntem de 15 ani împreună și singurul lucru pe care ni-l dorim este să ne bucurăm unul de celălalt cât mai mult timp. Bucuria că deschizi ochii dimineața lângă omul care ar face orice pentru tine este cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla. Să fii acolo când cel de lângă tine are cea mai mare nevoie, să-i oferi dragostea ta necondiționat, cred că acesta este secretul unei reușite în cuplu.”, povestește Iuliana Ghinea.

Pe de altă parte, Costin, pragmatic ca orice cap de familie, sintetizează perfect această rețetă a succesului în cuplu, fie că vorbim despre unul amoros sau profesional.

„Ca să sintetizez în doar câteva cuvinte, spun doar atât, n-aș schimba nimic pentru că dacă ar fi fost altfel probabil nu ne-am fi întâlnit.”.

Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra, reușesc într-un fel unic să-și mențină frumosul relației amoroase în perfectă concordanță cu relația profesională. Dacă îi privești din exterior, imediat îți dai seama că armonia este conceptul care le caracterizează realitatea care, cu siguranță, deseori este „atacată” de diverse neînțelegeri normale în orice cuplu, fie că vorbim despre aspectul profesional, fie de cel personal.

Împreună, însă, au reușit să construiască Prestige Orchestra, un mix de magie, o poveste și un spectacol continuu.

Fondatorii proiectului Prestige Orchestra, Iuliana și Costin Ghinea, alături de o echipă de oameni foarte motivați, s-au unit cu o viziune comună: „Producerea de divertisment muzical de înaltă calitate pentru a crea amintiri de neuitat”.

Conceptul ONE BAND SHOW by Prestige Orchestra propune un program full-night prin care participanții vor avea parte de muzică live de cea mai bună calitate și de un spectacol interactiv continuu. Show-urile marca Prestige Orchestra includ: recitalurile 100% live cu trupa, show-uri cu trupa de dansatori, DJ set cu cei doi soliști, DJ set cu percuție și trompetă, saxofon, grupul folcloric și dansatori profesioniști de muzică populară.

https://youtu.be/yqMnEBWLDv4

CAFE CONCERT - cafe concertul este potrivit pentru orice tip de eveniment fie recepție, cocktail party sau primirea invitaților.

SAXOFON SHOW – Un sax moment se poate adapta în funcție de tematică evenimentului, astfel încât să creeze atmosfera potrivită. Un program de sax-café reprezintă acel moment inedit de la orice petrecere. E momentul care îi face pe invitați să zică WOW.

DJ SET CU SOLIȘTI ȘI SUFLĂTORI – Un set electrizant care te va face să dansezi toată noaptea. Cu două voci care au un stil fantastic în interpretare, un show de percuție și o partidă de suflători ce dau culoare ritmurilor care vor ține invitatii pe ringul de dans.

Prestige Orchestra oferă un amestec de hit-uri, de la soul, pop și RnB pentru cele mai tari petreceri.

DJ SET PERCUSSION SHOW – Mashup -uri creative care combină hituri actuale din topuri pentru un party unde dansul și distracția sunt pe primul loc.

BALCANIK SHOW – am creat un un party-mix între muzica balcanik și pop pentru doritorii de ritmuri orientale, dar în același timp, cu un sunet modern și actual.

FOLCLOR AUTENTIC – Un spectacol plin de tradiție.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri