Metropola TV lansează duminică, 2 aprilie, la ora 16 o nouă producție, intitulată ORA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI

Formatul este dedicat diasporei românești și își propune să devină o adevărată platformă pentru cunoașterea problemelor și poveștilor românilor de pe toate meridianele, pentru a aduce modele de succes din rândul conaționalilor noștri, aflați în afara granițelor.

De asemenea, emisiunea va aduce subiecte legate de comunitățile românești din jurul granițelor noastre. Românii care s-au întors și își fructifică experiența, dar și capitalul obținute în afară, întregind categoria antreprenoriatului autohton vor avea în emisiunea noastră un spațiu generos de exprimare.

ORA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI este prezentată de Dan Cojocaru, iar producătorul emisiunii este Daniel Ioniță. Emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora 16.oo.

Programele Metropola TV pot fi urmărite pe frecvențele DIGI 41HD, DIGI 42SD, VODAFONE 804, ORANGE 38, ORANGE Communications 125, INES 203, dar și online pe site-ul stației www.metropolatv.ro, la categoria LIVE TV. Cele mai importante momente din emisiuni pot fi revăzute pe conturile de socializare Metropola TV - Facebook, Youtube, Instagram.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri