Sărbătorile de iarnă sunt despre bucuria de a fi alături de cei dragi, despre tradiții, despre mesele în familie sau cu prietenii. Suntem nerăbdători pentru această perioadă a anului în care avem ocazia să ne detașăm de grijile zilnice și să ne bucurăm pe deplin de un timp relaxant alături de cei dragi!

Sărbătorile sunt și mai frumoase atunci când avem parte și de zăpadă din belșug pentru ski sau săniuș, așa că un sejur la munte, într-un decor de poveste, sună perfect. Brazii înzăpeziți, pârtiile pline de viață, aerul curat și rece, mirosul de vin fiert condimentat sau gustul ciocolatei calde te vor ajuta să te bucuri și mai mult de fiecare moment, transformându-l într-unul special.

Petrece un Crăciun de neuitat în cadrul montan de poveste de la Ana Hotels Poiana Brașov! Emoția și atmosfera magică de sărbătoare vor fi completate de reîntâlnirea celor mici cu Moș Crăciun, de clasicele colinde și de muzica live, de mesele festive cu specific tradițional, de răsfățul revitalizant de la SPA pentru adulți și de activitățile tematice pentru cei mici, ingredientele perfecte pentru un Crăciun memorabil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Dacă ești adeptul unui Crăciun sărbătorit acasă, însă preferi să întâmpini noaptea dintre ani cu o petrecere să îți meargă bine tot anul, atunci un sejur spectaculos de Revelion la munte este exact ceea ce cauți.

Delia, Lora & Band, Loredana & Agurida Band, Generic, DeLaFun și Jessie vor da startul petrecerii în fiecare seară la Ana Hotels Poiana Brașov. Nu vor lipsi nici preparatele fine dining care vor întregi atmosfera de sărbătoare, momentele relaxante alături de prieteni și familie la SPA - locul ideal pentru sănătate și relaxare, cu piscină interioară și jacuzzi, hot tub în aer liber, saună - sau adrenalina pe pârtiile înzăpezite.

Cu o atmosferă chic, dar în același timp caldă și îmbietoare, Ana Hotels Poiana Brașov este destinația potrivită pentru un sejur relaxant în această iarnă.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Plata se poate realiza și cu vouchere de vacanță.

Mai multe detalii pe www.anahotels.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri