Paula Seling continuă seria de piese cu mesaje sublime și lansează "Mândru cer senin", una din melodiile care au o însemnătate aparte, pentru artistă. Aceasta a vrut să sublinieze, prin versuri, veselia și optimismul românului, cu un videoclip de excepție.

De muzica și text, s-a ocupat artista, pe orchestrația lui Sandu Gorgos, mixmastering Sergiu Teaca, iar producția video aparține Leonid Cojocaru, gaffer Nicolae Cojocaru, regie Miky Trofim, editor/Coloristică Leonid Cojocaru, producator/Scenarist Neagu Dumitru. Ținutele au fost asigurate de Corina KoKo.

"Am scris "Mandru cer senin" dintr-o întâmplare ...nu speram să fie o piesă atât de veselă și apropiată de felul pozitiv și optimist al românului, de a fi. Mă gândeam, scriind, la dorința noastră, când eram mici, de a crește și a fi adulți, fără să știm că vom regreta uneori. 'Nu crește, e o capcană!', umblă o vorbă. Aș fi vrut, mereu, să rămân copil, protejat de brațele iubitoare ale părinților, ferită de răutățile lumii, bucurându-mă de frumusețile vieții lipsite de griji, de acasă . De aceea, acasă e locul cel mai plin de amintiri . Plin de iubire și de libertate. Mama, tata, vă mulțumesc că îmi sunteți, că mi-ați dat totul. Eu sunt așa, datorită vouă! Mulțumesc Transfer Rapid, pentru că ați făcut posibil acest videoclip. Sunteți prieteni buni, colegi de artă, daruire și bucurie. Va iubesc! Mulțumesc, Dumitru Fărcaș, pentru moștenirea inegalabilă. Piesa "Mandru cer senin" vă este adresată, în memoria activității și vieții fabuloase pe care ne-ați dăruit-o. De acolo, din cer, sper să vă bucurați! Mulțumesc, Radu Bucura, pentru că a fost ideea ta de a apela la folclorul moștenit de la Dumitru Farcaș, pentru tema principală, orchestrală, din acest cântec.", a spus Paula Seling despre cea mai recentă piesă a ei.

Paula Seling a sărbătorit 25 de ani de carieră, pe 3 noiembrie, pe scena Palatului Național din Chișinău, într-un eveniment aniversar de zile mari, alături de colegii și invitații ei de seama, printre care Monica Anghel, AMI, Marcel Pavel, Pasha Parfeni, Brio Sonores, Ion Paladi, Vladimir Fotescu, Ionuț Fulea, înconjurată atât de familia Moldova Concert, cât și de echipa Palatului Național din Chișinău, de muzicienii din Orchestra Lăutarii, în format altfel, conduși de Maestrul Nicolae Botgros.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri