Serialul crime drama, Doctorul Moarte (Dr. Death), bazat pe povestea reală și terifiantă a chirurgului ucigaș, Christopher Duntsch, va avea premiera în România, pe 17 noiembrie și va fi difuzat în fiecare joi seara, de la ora 22.00, cu episoade duble, la AXN.

Comunicat de presă

Actorii celebri, Joshua Jackson (Fringe, The Affair), Alec Baldwin (The Hunt for Red October, The Cooler) și Christian Slater (Mr. Robot), vor interpreta personajele principale ale acestei producții, inspirată totodată și de celebrul podcast, omonim, realizat de Wondery, care a avut peste 50 de milioare de descărcări, fiind desemnat cel mai bun podcast din 2018.

Serialul urmărește povestea șocantă a doctorului Christopher Duntsch (Joshua Jackson), o stea în ascensiune în cadrul comunității medicale din Dallas. Tânăr, carismatic și aparent genial, Duntsch își construise o clinică de neurochirurgie înfloritoare și avea o carieră promițătoare în față. Dintr-o dată, totul s-a schimbat brusc. Pacienții intrau în sala sa de operație pentru operații complexe, dar de rutină ale coloanei vertebrale și cei mai mulți se trezeau mutilați definitiv sau nu se mai trezeau. Pe măsură ce numărul victimelor creștea și nimeni nu putea face nimic, doi colegi medici, neurochirurgul Robert Henderson (Alec Baldwin) și chirurgul vascular Randall Kirby (Christian Slater), precum și procurorul din Dallas, Michelle Shughart, fac echipă și își propun să-l oprească.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Doctorul Moarte (Dr. Death), care explorează mintea întortocheată a Dr. Duntsch, dar și eșecurile unui sistemului conceput pentru a-i proteja pe cei mai lipsiți de apărare, a avut premiera globală în vara lui 2021, și a fost reînnoit pentru cel de-al doilea sezon.

Grace Gummer (The Newsroom, Mr. Robot) și Anna Sophia Robb (The Carrie Diaries) completează distribuția serialului, iar Patrick Macmanus (Happy!, The Girl From Plainville) este scenarist și producător executiv. Alături de acesta, se mai numără Todd Black (Fences), Jason Blumenthal (The Equalizer), Steve Tisch (Forrest Gump), Hernan Lopez și Marshall Lewy Wondery. Doctorul Moarte ( Dr. Death) este produs de Universal Content Productions.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri