9 August 2022 publicat în Entertainment 341 share-uri

Eu îmi trăiesc visul în fiecare zi, spune frumoasa vedetă de la Prima TV.

Ne anunță cum este vremea la Prima Tv și o face într-un mod profesionist, cu un zâmbet senin pe buze chiar și când afară se anunță vreme mohorâtă sau cu furtuni. Roxana Ghiorghian, frumoasa și talentata prezentatoare de știri meteo este o fire optimistă, pasionată de știri și informații, căreia îi place să se concentreze pe lucrurile bune ale vieții de zi cu zi. Pentru vara aceasta nu și-a făcut neapărat planuri, dar a avut parte de multe momente frumoase alături de familie și de prieteni și recent s-a întâmplat o adevărată minune în viața ei, după cum ne-a mărturisit .

Dar vă invităm să descoperiți minunea din viața ei și cine este Roxana Ghiorghian, prezentatoarea Jurnalelor meteo de la Focus Prima TV și omul de dincolo de camerele de filmat, din interviul pe care l-a acordat revistei Garbo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Interviu cu Dr. Stomatolog Mina Camelia Vasiliu: „Zâmbetul unui pacient la finalul tratamentului este sursă pură de energie catalizatoare, pozitivă, motivantă” Interviu cu Karina Simion - mama lui Marc, cea care a îmbrățișat maternitatea și nu i-a mai dat drumul Care sunt șansele prevenirii unui cancer de sân astăzi? Interviu cu dr Andreea Cătană, medic primar Genetică Medicală

Când ai făcut primii pași în această lume a televiziunii, când ți-ai dat seama că asta este ceea ce îți dorești să faci pe plan profesional?

Primul contact cu televiziunea a fost în 2017, anul în care am terminat facultatea. Îmi doream să mă angajez și eram în proces de recrutare cu 2 companii, dar într-o zi am primit un apel telefonic pentru un inteviu la un post de televiziune. Bineînțeles că alegerea mea a fost televizunea. Am lucrat în alte departamente, dar visul meu era să ajung în departamentul de știri. Am făcut practică la departament de sport și am fost fascinată. Am văzut cum „ia naștere” o știre. Eram curioasă, voiam să văd fiecare etapă. Și de atunci... toți pașii s-au îndreptat spre îndeplinirea visul meu. Visul de a fi prezentatoare TV.

Vindecare holistică - Ce este și cui i se adresează Terapia Bowen? Interviu cu Ioana Păcuraru, terapeut bowen, psiholog și hipnoterapeut Cum identificăm și accesăm misiunea personală? Theta Healing poate fi soluția! Interviu cu Alexandra Dobraniș Nu ne este permis niciodată ca părinți să invalidăm emoțiile copiilor noștri, să le ocolim, să ne lăsăm stânjeniți de exprimarea lor emoțională. Interviu cu Georgiana Spătaru, psiholog și terapeut, despre emoțiile copiilor noștri

Ce presupune, de fapt, să fii prezentator meteo în televiziune, ne poți dezvălui câteva mici secrete din culise :)? Ai o rutină anume înainte de a intra pe platourile de filmare?

Presupune să fii informat, să citești și să actualizezi mereu informațiile. Secretele rămân secrete :)). Glumesc, nu sunt secrete. Iar în ceea ce privește rutina înainte de a intra în platoul de filmare, după ce termin cu partea editorială, urmează partea frumoasă și relaxantă. Machiajul, coafatul și îmbrăcatul. Mai fac câteva exerciții de dicție, mai citesc textul, verific hărțile și sunt gata de live.

Care este secretul pentru a prezența știrile meteo cu succes, cum reușești să stabilești acest contact autentic cu telespectatorii și să transmiți încredere și credibilitate?

Într-un cuplu, diferențele pot fi atât de înfricoșătoare pentru mintea noastră că ne fac să ne îndoim de relația în care suntem. Este normal să le acceptăm! Interviu cu Diana Lupu, psihoterapeut relațional Interviu Beautiful Minds cu Mirela Retegan - Ce înseamnă a trăi fiecare zi cu sufletul plin Liz Mitchell, binecunoscuta voce a trupei Boney M, interviu în EXCLUSIVITATE pentru Metropola TV

Principalul secret e să fii tu. Să prezinți în felul tău, să transmiți mesajul clar și corect. Cred că asta e rețeta unui contact autentic cu telespectatorii.

Îți mai aduci aminte prima ta experiență pe sticlă sau un moment când ai avut emoții foarte mari?

Daaa, nu cred că voi uita vreodată. Prima dată am apărut la televizor în 2012, în calitate de invitată, la o televiziune locală, după ce am câștigat medalia la un concurs în Parlamentul European de la Strasbourg. Însă, visul meu a devenit realitate pe 3 august 2020. Au fost emoțiile firești ale unui nou început, dar pot spune că entuziasmul și bucuria le-au eclipsat. Emoții mai sunt și acum, dar sunt constructive.

Omul Roxana Ghiorghian, nu prezentatorul, cum este? Ce îți place să faci în timpul liber, cum îți încarci bateriile? La ce visezi când nu muncești?

TORI și LOKITA, noul film al fraților Dardenne, din 16 decembrie în cinematografe Marion Cotillard, strălucitoare și fascinantă, alături de Cosmina Stratan, în Frate și soră, un film despre secrete de familie Cum să creezi o primă impresie pozitivă la interviul de angajare

Sunt o persoană veselă, optimistă și visătoare. În timpul liber îmi place să citesc, să mă plimb, să gătesc. Mă bucură lucruri simple. Eu îmi trăiesc visul în fiecare zi și sunt un om norocos pentru că fac ceea ce îmi place.

Roxana Ghiorghian: Visele devin realitate dacă îți dorești cu adevărat și muncești

Unde ai copilărit și ce îți doreai să devii când vei fi “om mare”? Dacă ai putea să te întorci în timp, ce i-ai spune copilului de atunci?

Am copilărit în orașul Târgu Frumos din județul Iași. Și am ajuns fix ce mi-am dorit. Eram pasionată de tot ce însemna știri. Mă uitam la toate jurnalele, mă uităm și la meciurile de fotbal și îmi plăcea. Visele devin realitate, dacă îți dorești cu adevărat și muncești. Dacă m-aș putea întoarce în timp, i-aș spune doar să nu se grabesca să crească. În rest, sunt foarte mulțumită și mândră de tot ce s-a întâmplat în viața mea până acum.

Rolando Villazón, prima dată în România pe scena Operei Naționale București Regina frumuseții din Ierusalim, de Sarit Yishai-Levi, o poveste despre dragoste și iertare în fascinantul Oraș Sfânt Secrete de longevitate și sfaturi pentru o viață sănătoasă (și frumoasă) de la Ovidiu Bojor, părintele fitoterapiei moderne românești: ar fi bine să le urmăm măcar de acum încolo!

Care a fost cel mai greu lucru de care te-ai lovit în televiziune? Dar cel mai frumos pe care l-ai experimentat?

Cel mai frumos moment pe care l-am experimentat rămâne momentul debutului, când am auzit în cască pentru prima dată ”3, 2, 1, ești în direct!”. După a urmat o înșiruire de momente frumoase. Fiecare live are frumusețea lui.

Cum vezi tu fericirea? Cum reușești să îți menții zâmbetul pe buze chiar și în zilele mai înnorate sau cu ploi?

Fericirea ține de fiecare în parte. Pentru mine, fericirea vine din lucruri simple de zi cu zi. Zâmbetul este semnătura mea și le-am promis telespectatorilor Prima TV că și în cele mai mohorâte zile voi veni cu un zâmbet senin. Mă focusez pe lucrurile bune și sunt optimistă. Nu las zilele cu ploi să îmi strice buna dispoziție.

”Numai într-un suflet împăcat încape toată lumea deodată”. Citate memorabile si vorbe spirituale de la Iustin Pârvu, marele duhovnic al României Adriana Bogatu: “Cititorii români sunt foarte inteligenți, inițiați, adevărați” Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani

Cu ce gânduri, planuri, activități ai întâmpinat /întâmpini vara aceasta? Aventură sau relaxare, ce preferi pentru o vacanță perfectă?

O combinație între cele două reprezintă varianta ideală pentru mine. Nu am avut nimic planificat, însă m-am bucurat de momente frumoase alături de familie și de prieteni. Și... vara continuă! Am câteva planuri, dar vă povestesc după ce se concretizează :).

Cea mai frumoasă vară a vieții tale... cum ai descrie-o, ce amintiri și impresii ți-a lăsat în suflet?

Fiecare vara are frumusețea ei. Însă, vara asta a venit cu o minune! S-a născut nepoțica mea, Rebeca, și... m-am îndrăgostit! Am fost fascinată la prima noastră întâlnire.


Sunt redactor Garbo de ceva timp (probabil o crâmpeie în infinitatea universului) și o mică parte din identitatea mea se regăsește și în această căsuță virtuală a lucrurilor frumoase. Am absolvit Facultatea de Litere și...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri