Cine nu s-a gandit, macar o data in viata, ca ar putea intra la un moment dat in bucatarie si ar putea sa inventeze felul "acela" de mancare?
Cine nu s-a gandit, macar o data in viata, ca ar putea intra la un moment dat in bucatarie si ar putea sa inventeze felul "acela" de mancare? Probabil, fiecare dintre noi. Putini sunt, insa, cei care au incercat. Si mai putini sunt cei care au avut curajul sa scrie despre experientele lor gastronomice. Si daca ar fi sa ne gandim la numarul celor care au incercat sa imbine arta cu gatitul, cu siguranta ne-ar ajunge degetele de la o mana pentru a-i numara. Dan Chisu este unul dintre ei. Combinand pasiunea pentru scris cu cea pentru gatit, el a reusit sa obtina ceea ce va aparea pe 20 decembrie in rafturile librariilor - "Retete pe muchie de tigaie, povestite de Dan Chisu". O carte pe care o citesti pe nerasuflate, un manual culinar, un cadou perfect pentru Sarbatorile de Iarna si nu numai. "Retete pe muchie de tigaie, povestite de Dan Chisu" nu este doar o carte de bucate, nu este o insiruire de retete si ingrediente folosite pentru obtinerea lor. Cartea cuprinde, in fond, aproximativ 30 de retete - povesti, cu personaje, scenarii si tot ceea ce se poate constitui intr-un element de succes pentru o carte buna. DAKINO PUBLISHING Sursa: 24fun.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri