Descoperă arta stradală care a învăluit orașul  și zidurile gri transformate în artwork-uri memorabile

O nouă activitate de weekend – Turul muralelor Eco Graffiti din București

Orașul a prins culoare printr-o expoziție urbană Eco Graffiti care îmbină elemente de natură și artă în șapte murale create în spirit break binary, menite să transforme spațiile publice gri în instalații instagramabile de culoare și emoție. În spatele fiecărui mural există o temă specifică, o experință, o viziune unică a artistului creator și fiecare dintre cele șapte murale reprezintă, de fapt, o stare de spirit și o invitație la reflecție asupra unor teme de actualitate ale societății.

gloTM propune un tur al artei murale din București care include toate cele șapte Eco Graffiti, pornind astfel o inițiativă pentru descoperirea lucrărilor din cadrul campaniei #RebelswithaCause, în care aproape 1,000 de metri pătrați de ziduri au fost transformați în opere de artă de către artiștii români de la Sweet Damage Crew. Amplasarea celor șapte murale și viziunea din spatele fiecăruia dintre ele pot fi descoperite aici - https://www.instagram.com/glo_romania/guide/cum-arta-stradala-a-facut-orasul-sa-respire-dar-si-sa-inspire/18061201915306699/

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călărie, muzică și noblețe la Karpatia Horse Show 2022 Un festival ecvestru pentru toată familia! Sugestii de cadouri pentru profesorii care iubesc lectura CARE SUNT CEI MAI BUNI SACI DE DORMIT PENTRU MERS ÎN CAMPARE?

Turul Eco Graffiti oferă un timp de relaxare îmbinat cu libertatea de a experimenta, dar și conștientizarea unui act artistic dezvoltat pentru protejarea mediului și a comunității din care facem parte. Devenind parte din această experiență, vizitatorul expoziției urbane poate descoperi și suprinde în fotografii inedite cum spații gri și amorțite din Capitală s-au transformat în experiențe artistice vii și colorate, eco și naturale.

Activitate altfel, de weekend

Ia-ți prietenii și descoperiți orașul altfel, ieșiți din monotonia peisajului urban și bucurați-vă de un super tur de weekend prin București, bifând vizionarea într-o expoziție publică de graffiti și plante, ilustrații extravagante și vopsea ecologică, instalații grandioase și aer curat – le regăsiți pe toate în cele 7 murale:

SAGA Festival - sold out în campania de Black Friday Putem crește o nouă generație de fete în tech? „Începând cu 7-10 ani fetele își pot pierde interesul în științele exacte, dar motivele nu țin de aptitudini.” Microlyte - noua gamă de produse Waterdrop pentru cei cu un stil de viață alert
  1. Nimeni Celebru – made by Shatran x Biex x gloTM - poate fi văzut pe Bulevardul Dacia, nr. 92
  1. Singur cu Tine - made by Lost. Optics x gloTM - poate fi văzut pe Calea Floreasca, nr. 28-30
  1. Filtru Însuți - made by Recis x gloTM - poate fi văzut pe Ciprian Porumbescu, nr. 14
  1. Tânăr cu Experiență - made by Lost. Optics x Pandele x gloTM - poate fi văzut pe Strada Căuzași, nr. 27
  1. FOMO să-mi fie dor - made by Lost. Optics x Recis x gloTM - poate fi văzut pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr. 25
  1. E Viață pe Net - made by Pandele x gloTM - poate fi văzut pe Calea Șerban Vodă, nr. 278
  1. Love at first swipe – made by Iluc x Sweet Damage Crew x gloTM - poate fi văzut pe Valea Ialomiței, nr. 5

*Este lucrarea desemnată căștigătoare în cadrul concursului Call for artists organizat de gloTM și a fost aleasă prin votul publicului din cele 15 lucrări finaliste, fiind semnată de Iluc. Câștigătorul competiției de design a colaborat cu echipa de artiști Sweet Damage Crew pentru a-și transforma creația digitală într-un mural real, pe un perete imens din București.

HOLIDAY LOOKS PENTRU CEI MICI Prima ediție a Sounds of Summer – Jam in the Park va avea loc între 18 – 21 august, în București Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat

Le poți descoperi pe toate în cadrul unei plimbări prin București sau în cadrul unui tur organizat cu prietenii – urmărește harta pentru a te asigura că le bifezi pe toate:

Artă pentru natură

Picturile murale au fost realizate în unele dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei, cu rolul de purificare a aerului. Cum? Artiștii au folosit materiale eco - 25% vopsea care purifică aerul, 75% vopsea ecologică, mușchi verde și lămpi cu încărcare solară.

Rebels with a cause este o inițiativă menită să susțină comunitatea artistică din România prin diferite proiecte menite să genereze noi perspective și sensuri, sub umbrela #breakbinary. Lucrările realizate care pot fi vizionate în cadrul turului fac parte din proiectul Eco Graffiti și pot fi descoperite pe pagina de Instagram @glo_romania.

Levi’s își reinventează arhivele pentru colecția toamnă-iarnă 2022 Ghid pentru alegerea mobilierului interior 5 Poțiuni și alimente care susțin sistemul imunitar

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri