Planete uriașe, navete spațiale, expoziții cosmice și călătorii VR prin Univers!  În perioada 15 Aprilie – 27 Mai, toți vizitatorii unuia dintre cele mai mari centre comerciale din Sudul Capitalei sunt invitați să ia parte la o ”Aniversare cu EXTRA atmosferă, fără limite!” 

Comunicat de presă

Punctele principale de atracție sunt Pământul gigantic, cu o dimensiune impresionantă, de 6 metri, care este amplasat pe Esplanada Sud, în fața întrării principale a centrului comercial.

Cel mai mare satelit din sistemul solar, Luna, cu un diametru de 5 metri, se găsește într-o formă 3D supradimensionată, la etajul 1, în zona restaurantelor.

Sistemul solar poate fi văzut de aproape la etajul 1, zona centrală, unde soarele și cele 8 planete sunt expuse la înălțime. Tot aici este prezentă și Expoziția Institutului Astronomic, unde pot fi vizionate telescoape și instrumente de calcul deținute de Astroclubul București.

Simulatorul VR din aceeași zonă aduce mai aproape emoția explorării spațiului. O lume care sfidează gravitația așteaptă să fie descoperită.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Victoria’s Secret deschide al doilea magazin în București Ciprian Stancu, fondatorul Republica BIO, investește în medicina viitorului Khalis Perfumes, cele mai iubite parfumuri arăbești

Expoziția spațială Lego de la parter dă curs pornirii creative, reprezentând unele dintre cele mai cunoscute navete din istoria explorării spațiale.

În numai o săptămână peste 250.000 de bucureșteni au vizitat această expoziție inedită iar cei care nu au ajuns o pot face până la sfârșitul lunii mai.

Evenimentele care au debutat pe 15 aprilie au fost organizate cu ocazia celei de-a 12 aniversări pe piață de retail din România a Sun Plaza. Pe lângă expoziții, în perioada 17 Aprilie - 27 Mai, cei care merg la cumpărături au ocazia să câștige 12 sesiuni de shopping a câte 1200 RON fiecare. Înscrierea participanților se face la Info Point cu un bon de cumpărături de minimum 120 de RON, din ziua respectivă și reprezintă intrarea în cursa pentru tombolă.

La fiecare două minute, o femeie moare din cauza sarcinii sau a nașterii, potrivit agențiilor ONU SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri