Jewellery Show, explozia bijuteriilor intr-o singura expozitie

12:01, 27 Ianuarie 2010 publicat în Entertainment

Ziua Femeii va fi sarbatorita la Jewellery Show ľ o expozitie cu vanzare dedicata bijuteriilor si accesoriilor clasice, pieselor neconventionale si fanteziste, dar si bijuteriilor de colectie.

Vino la Jewellery Show!

In perioada 5 – 7 martie sarbatorim Ziua Femeii la Jewellery Show – o expozitie cu vanzare dedicata bijuteriilor si accesoriilor clasice, pieselor neconventionale si fanteziste, dar si bijuteriilor de colectie. Evenimentul beneficiaza de o locatie deja celebra si accesibila publicului – complexul expozitional Romexpo.

Doamnele, domnisoarele si – de ce nu, chiar si domnii – care doresc sa faca sau sa isi faca un cadou „pretios” vor avea, cu siguranta, de unde alege. Bijuterii de aur si de argint, pietre pretioase si semi-pretioase, dar si bijuterii hand-made, bijuterii fantezie, accesorii – iata doar cateva dintre piesele de rezistenta ale Jewellery Show. Nu vor lipsi, desigur, surprizele si concursurile cu premii generoase.

Straluceste alaturi de noi la Jewellery Show – o bijuterie de expozitie!
www.jewelleryshow.ro

Jewellery Show este un eveniment organizat de Euroexpo Trade Fairs – lider de piata in domeniul organizarii si productiei de targuri, expozitii si evenimente speciale. Portofoliul Euroexpo Trade Fairs cuprinde evenimente de prestigiu ca Advertising Show, Luxury Show, sau Kidex.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri