8 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 2 share-uri

Anca Țurcașiu a împărtășit cu fanii ei cum face față zilelor dificile. Artista a postat o fotografie cu ea în care arată impecabil și a scris câteva rânduri din suflet. Remediul împotriva perioadelor grele îl dezvăluie chiar ea pe social media.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai frumoase femei din România, însă asta nu o scutește deloc de greutăți. Ca orice om, vedeta are și perioade mai puțin bune, peste care încearcă să treacă zu zâmbetul pe buze.

La cei 51 de ani, frumusețea artistei poate concura lejer cu modelele tinere, drept dovadă fotografia pe care Anca a postat-o pe Instagram.

Seara trecută, artista a scris câteva rânduri pe social media în care le-a mărturisit fanilor ei că trece printr-o perioadă mai dificilă și le-a dezvăluit secretul la care apelează pentru a se simți mai bine.

Se pare că muzica bună, alături de un pahar de vin pot face minuni pentru starea de bine a artistei. Mai mult, Anca Țurcașiu visează cu ochii deschiși la următoarea vacanță, fapt ce îi distrage atenția de la greutățile cotidiene.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Sursă foto: Instagram
„Să aveți o noapte de vis! Atât de puțin timp avem pe aici....Eu încerc să ignor orice mi-ar întuneca gândurile. Azi am avut o zi nu tocmai bună dar acum fac tot posibilul să mă bucur de seara asta. Cu o muzică bună, cu un pahar de vin și cu gândul la vacanța ce va veni. Vă îmbrățișez! Încercați și voi!” a scris actrița pe contul ei de socializare.

Fanii au reacționat imediat la postare și i-au comentat într-un număr mare. Internauții au apreciat încă o dată frumusețea actriței și i-au răspuns cu multe inimioare, semn că Anca Țurcașiu a fost, este și va rămâne una dintre cele mai iubite personalități autohtone.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri