17 Iunie 2021 publicat în Entertainment 1 share-uri

Filmul “Raya și ultimul dragon”, o aventură epică produsă de Studiourile de Animație Disney, spune povestea unei lumi fantastice – Kumandra – unde, acum mult timp, oamenii și dragonii trăiau împreună în pace și armonie.

Tema încrederii

Pe măsura ce povestea din filmul “Raya și ultimul dragon” a prins contur, au ieșit la suprafață două teme importante: unitatea și solidaritatea.

“Am explorat adânc aceste două teme, ajungând la concluzia că ele sunt baza pentru tema principală a încrederii, care stă la baza călătoriei pe care o face Raya”, spune Don Hall.

“Atmosfera pe care am vrut să o creăm în film este una a dragostei pentru lume, pentru familie, a bucuriei. Am căutat ancore emoționale pentru personaj și pentru aventura ei. Raya și-a pierdut tatăl și lumea în care a crescut și are acum șansa să recâștige o parte din lumea aceasta. Ne-am propus să explorăm toate aceste emoții, dar și să oferim o atmosferă amuzantă, aventuroasă”, spune scenaristul Adele Lim.

“Dacă ne gândim la această producție în contextul filmelor pe care le fac Studiourile de Animație Disney e clar că ea aparține familiei Disney. În același timp, se face remarcată, având elemente distinctive. Am sentimentul că Raya va fi diferită de orice alte eroină Disney”, spune regizorul Carlos López Estrada.

SINOPSIS:

“Raya și ultimul dragon”, cel mai recent film de animație marca Disney spune povestea unei tinere războinice – Raya – care a pierdut tot ce conta în viață, dar are acum șansa de a recâștiga încrederea și a readuce paceaa și unitate în lumea pe care trebuie să o salveze de o forță malefică. Pentru a reuși în lupta cu răul pleacă în căutarea ultimului dragon legendar din tărâmul fantastic Kumandra sperând că super puterile lui îi vor fi de folos. Călătoria aceasta este nu numai o căutare, ci și o inițiere importantă.

Filmul “Raya și ultimul dragon”, este distribuit în România de Forum Film România și are premiera în cinematografe în data de 18 iunie 2021, în format dublat (2D și 3D)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri