Festivalul va avea loc în fiecare weekend până pe 20 septembrie, în parcările magazinelor Kaufland, în sistem drive-in, unde participanții sunt așteptați gratuit.

Comunicat de presă

Începând cu data de 14 august, toți cei aflați pe litoralul Mării Negre se vor putea bucura de cele mai iubite filme, fiindcă festivalul în aer liber MOV(I)E On - filme de bine ajunge în Constanța și Năvodari.

Festivalul va avea loc în fiecare weekend până pe 20 septembrie, în parcările magazinelor Kaufland, în sistem drive-in, unde participanții sunt așteptați gratuit.

MOV(I)E ON este un proiect dedicat comunității, organizat de Asociația pentru Responsabilitate Socială PLAN B, prin care Kaufland România își încurajează și motivează clienții să depășească mai ușor emoțiile crizei provocate de pandemie, folosind a șaptea artă – filmul.

Astfel, toate filmele ce vor fi difuzate au la bază mesaje pozitive, despre puterea de a învinge și depăși obstacole, despre importanța de a găsi bucurie în viață și despre a-i ajuta pe ceilalți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Vor fi difuzate filme pe toate gusturile, atât clasice, cât și recente, câștigătoare de premii și mult apreciate, cum sunt ,,Jumanji”, ,,The Bucket List”, celebrul musical ,,Mamma Mia! O luăm de la capăt”, ,,Fast & Furious”, ,,Dansând în ploaie” sau producții românești, precum ,,Moromeții 2”.

Proiecțiile de filme în aer liber în sistem drive-in încep la ora 21:00 și vor avea loc astfel:

Vineri, 14 august – duminică, 16 august - Kaufland Năvodari, str.Constanței nr.26

Vineri, 21 august – duminică, 23 august – Kaufland Constanța Viile Noi, bd. Aurel Vlaicu nr.36

Vineri, 28 august – duminică, 30 august - Kaufland Constanța Maritimo, bd. Aurel Vlaicu nr.218

Vineri, 4 septembrie – duminică, 6 septembrie - Kaufland Constanța Maritimo, bd. Aurel Vlaicu nr.218

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv

Vineri, 11 septembrie -  duminică, 13 septembrie – Kaufland Constanța Obor (ICIL), bd. 1 Decembrie 1918 nr.21

Vineri, 18 septembrie -  duminică, 20 septembrie – Kaufland Constanța Obor (ICIL), bd. 1 Decembrie 1918 nr.21

Proiecțiile se fac pe ecran de mari dimensiuni.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, în ordinea sosirii și cu respectarea obligatorie a tuturor normelor de siguranță. Organizatorii au pregătit un spațiu complet sigur, cu măsuri de delimitare a distanței între scaune sau mașini, amplasarea stațiilor cu dezinfectant și verificarea purtării măștii de protecție de către toți participanții.

Vedeți programul complet pe pagina următoare >>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri