30 Iulie 2019 publicat în Entertainment 35 share-uri

Știai deja de „La vie en rose”, dar ai auzit de L'été en couleurs? Sezonul acesta, Heidi prinde fiecare culoare, aromă și senzație a verii și le împachetează în noua gamă Colors of Summer.

Trei sortimente care aduc cu ele atât meticulozitatea și pasiunea față de ciocolată, cât și culorile și vibrațiile celui mai îndrăgit anotimp.

Intensitatea gustului oferit de ceaiul Matcha cu lămâie, de cireșe împreună cu flori de Hibiscus și Piersică, culorile obținute din ingrediente naturale și aromele care se amestecă armonios în fiecare tabletă cu un design unic – iată secretul unei experiențe inegalabile de fiecare dată când vei savura Heidi Colors of Summer.

Ceai Matcha & Lămâie

Calea Ceaiului, ceremonia pregătirii ceaiului de către călugării budiști, este inspirația noastră în crearea sortimentului de ciocolată cu ceai Matcha și lămâie. Culoarea verde și design-ul unic completează imaginea unui deliciu perfect cu gust revigorant și intens. Savurează fiecare pătrățică în liniște pentru a avea parte de zile vesele și colorate

Cireașă și flori de Hibiscus

Nuanța mov a ciocolatei cu cireșe și flori de Hibiscus aduce acel plus de culoare și savoare momentelor tale de răsfăț, iar delicatețea petalelor exoticei flori împreună cu aroma dulce acrișoară a cireșelor îți vor da acea doza de revigorare de care ai nevoie!

Piersică

Vara nu ar fi la fel fără incofundabilul gust de piersică. Delectează-te cu parfumul ciocolatei Heidi Piersică și alintă-te cu o gustare fină ce îți oferă experiența completă a anotimpului tău preferat!

Acum că gândul îți stă la cele mai delicioase deserturi ale acestei veri, e timpul să încerci fiecare sortiment pentru a-l descoperi pe cel preferat.

Vizitează-ne pe www.heidi-chocolate.com sau pe pagina oficială de Facebook, HeidiChocolate, pentru mai multe detalii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri