Toy Story 4 continuă aventurile îndrăgitelor jucării care au parte, de data aceasta, de noi aventuri și de noi personaje.

O poveste despre noi toți

“Noua tehnologie din «Povestea jucăriilor» a prins oamenii cu siguranță, dar personajele sunt motivul principal pentru care ei au rămas fanii poveștii”, spune Pete Docter, directorul de creație al Studiourilor Pixar, care a coordonat animația în noul film.

“Pe măsură ce am scris filmul, ne-am gândit la el ca la o poveste cu protagoniști gemeni. Majoritatea copiilor empatizează cu Buzz, ceea ce e amuzant pentru că Buzz e cam ușor de păcălit. Însă filmul este despre călătoria lui Woody și despre felul în care acesta face față geloziei pe care o simte și cum învață să fie cu adevărat alături de copilul căruia îi aparține. Woody a evoluat într-un personaj profund, cu multe fațete, care a continuat să ne surprindă, aducând profunzime în film. Majoritatea personajelor, fiind create doar pentru un film, par să își fi spus deja povestea. Nu e cazul lui Woody, care continuă să fie o mină bogată în emoții, mai ales pentru că e ca un ecou al vieților noastre. Filmele din franciza aceasta par să fie despre jucării, dar sunt, de fapt, despre noi”.

Moștenirea Poveștii jucăriilor

Regizorul “Toy Story 4 / Povestea jucăriilor 4”, Josh Cooley, era în liceu când a avut loc premiera primului film din serie.

“Cred că am adus la bord o perspectivă diferită, mai ales că nu am lucrat la celelalte titluri din serie, deci am intrat în acest proiect ca un fan. Pentru mine, personajele din «Povestea jucăriilor» sunt un fel de Mickey, Donald și Goofy de la Pixar. Woody și Buzz au devenit parte a lexiconului iubitorilor de filme”, spune el.

Puterea francizei de animație este încă de netăgăduit, la peste două decenii de la prima premieră din serie. Prima “Poveste a jucăriilor” a devenit cel mai bine vândut film al anului 1995 și a primit numeroase nominalizări la premii prestigioase ale industriei.

La cinci ani distanță, al doilea titlu din serie a fost creat profitând la maximum de evoluția tehnologică, fiind primul film din istorie complet creat și masterizat digital. Iar al treilea film, lansat în 2010, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun film de animație, alături de un Glob de Aur și un premiu BAFTA la aceeași categorie.

Filmul “Toy Story 4 / Povestea jucăriilor 4” este distribuit de Forum Film și are premiera în România pe 28 iunie 2019, fiind disponibil în variantă dublată și în formatele 3D și IMAX 3D, subtitrat și dublat.

SINOPSIS:

Woody și gașca veselă sunt, de data aceasta, jucăriile lui Bonnie, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice acestei tranziții. Iar când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare și necunoscută poate fi lumea pentru o jucărie. La finalul ei, pe Woody îl așteaptă o întâlnire surpriză.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri