Cindy Crawford ne prezinta ultimele tendinte in industria de incaltaminte.

"Impreuna vom prezenta in intreaga Europa, o colectie de inalta calitate pentru femei, eleganta dar accesibila" a precizat Deichmann. Preturile vor varia intre 139 LEI si 399 LEI.

De la nivelul gleznei pana la cizme deasupra genunchiului


Cele 25 de modele ale noii colectii vor fi disponibile la Deichmann sub numele "Cindy Crawford Collection by 5th Avenue". Colectia include cizme pana la glezna si pana la genunchi facute din piele fina, dar si cizme inalte confectionate din piele moale de caprioara, intr-o gama de culori ce include maro, coniac si clasicul negru. Ca un look de ultima ora mentionam cizmele stramte foarte lungi si cizmele peste genunchi, cu talpa joasa sau cu toc, cizmele sport de calarie fiind si ele in egala masura populare.

Detaliile de stil sub forma cataramelor, bretelelor si tocurilor ofera design-ului acel ceva, ce atrage garantat privirea. Cand vine vorba de pantofii de seara, Cindy prefera tocurile inalte – fie pe nuante de negru sau alte culori tari, pantofi decorati cu catarame moderne de culoare rosie, verde, coniac sau gri. De ultima ora sunt pantofii inchisi in fata, ce intregesc armonios colectia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri