Serial Netflix: Școala continuă la Academia vrăjitoarelor

12:12, 27 Decembrie 2018 publicat în Entertainment

Serialul o aduce în prim plan pe vrăjitoarea Sabrina în timp ce se luptă pentru a găsi un echilibru în natura ei duală, aceasta fiind jumătate vrăjitoare, jumătate om.

Comunicat de presă

În timp ce se pregăteau pentru episodul special de sărbători „O poveste în miez de iarnă”, vrăjitoarele, vrăjitorii, muritorii și celelalte personaje din Greendale au primit un cadou cu ocazia solstițiului de iarnă: Netflix a comandat 16 noi episoade din Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric), care vor fi lansate în două părți (părțile 3 și 4).

Citeste si:
Distribuție de 10 a filmului-record „Perfetti Sconosciuti”,...
Distribuție de 10 a...

Părțile 3 și 4 vor intra în producție în 2019.

Partea a 2-a a fost anunțată anterior și va avea premiera pe 5 aprilie 2019.

Citeste si:
Cum să profiți la maximum de sfârşitul de săptămână
Cum să profiți la maximum de...

Creatorul și producătorul executiv Roberto Aguirre-Sacasa a declarat: „Slăvit fie Lordul Întunericului! Sunt recunoscător că partenerii de la Warner Brothers, Netflix, Berlanti Television și Archie Productions susțin varianta mai întunecată a poveștii despre cea mai faimoasă vrăjitoare adolescentă din lume. Și mă bucur pot continua serialul despre aventurile Sabrinei alături de echipele incredibile de distribuție și producție, în frunte cu extraordinara Kiernan Shipka.”

Despre serial: Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) recreează aventurile Sabrinei, vrăjitoarea adolescentă, într-o poveste întunecată despre maturizare presărată cu momente de groază, oculte și, desigur, magice. Serialul amintește de producții precum Rosemary’s Baby sau The Exorcist și o aduce în prim plan pe vrăjitoarea Sabrina în timp ce se luptă pentru a găsi un echilibru în natura ei duală, aceasta fiind jumătate vrăjitoare, jumătate om. Acțiunea se petrece într-o lume în care forțele răului amenință binele din lume și, mai ales, pe cel al Sabrinei și al familiei ei.

Din distribuție fac parte Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot și Gavin Leatherwood. În părțile 3 și 4 se vor alătura Jedidiah Goodacre care îl va interpreta pe Dorian Gray și Alexis Denisof, care îl va juca pe Adam Masters, prietenul lui Mary Wardwell. Roberto Aguirre-Sacasa, producătorul Riverdale și directorul de creație Archie Comics, este cel care a scris scenariul serialului. El produce serialul împreună cu o parte dintre colaboratorii pe care i-a avut la Riverdale - Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jon Goldwater (CEO Archie Comics) și Lee Toland Krieger. Serialul este produs de Berlanti Productions, studioul de televiziune al Warner Bros.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri