Ghidul succesului pentru lenesi

12:07, 29 Iulie 2009 publicat în Entertainment

Este oare posibil sa fii lenes si totodata sa ai succes?

Este oare posibil sa fii lenes si totodata sa ai succes?

Marc Allen raspunde acestei intrebari cu un DA! rasunator. Din aceasta micuta si miraculoasa carte, veti afla despre un program extraordinar de simplu, format din patru pasi si veti descoperi cum va puteti transpune visele in realitate – chiar daca sunteti lenesi, lipsiti de experienta, coplesiti de probleme sau daca intampinati dificultati financiare.

Citeste si:
Sănătos la pieptul mamei
Sănătos la pieptul mamei

Iar daca sunteti dependenti de munca sau apartineti Tipului A de personalitate, veti afla cum sa va procurati mai mult timp pentru relaxare si distractie – si totodata sa aveti succes.

Marc Allen a fost un lenes toats viata lui si cu toate acestea a avut o cariera de succes ca scriitor, vorbitor, compozitor si editor. El este cofondatorul (impreuna cu Shakti Gawain) al New World Library si autorul catorva carti, dintre care amintim The Millionaire Course si Visionary Business.

Autorul acestei carti este un magician, chiar daca nu unul in sensul traditional al cuvantului. Calea spre bunastarea materiala pe care o afirma el este totodată si una spre bunastare interioara si consta in primul rand dintr-o transformare a atitudinii noastre mentale. Traind intr-o societate capitalista in care oamenii aloca muncii si cate douasprezece ore pe zi, Marc Allen califica acest mod de viata drept unul inuman si vine cu o propunere ce unora le poate parea neverosimila, dar care se sprijina pe experienta lui personala: sa ne impartim timpul in mod egal intre viata personala, familie si munca, in tot acest timp parcurgand un drum care ne va duce spre realizarea viselor noastre.

Citeste si:
ÎNVAȚĂ SĂ SUPRAVIEȚUIEȘTI APOCALIPSEI ZOMBIE, ÎN NOILE EPISOADE DIN...
ÎNVAȚĂ SĂ SUPRAVIEȚUIEȘTI...

El cunoaste reteta unui astfel de succes – unui succes care nu cere eforturi – si ne-o impartăseste in paginile cartii. Reteta aceasta s-ar putea rezuma in modul urmator: indrazniti sa visati, urmati-va visele cele mai mari, cele mai arzatoare intr-un mod relaxat, bucurandu-va de tot ce are viata de oferit, iar determinarea voastra interioara va va conduce inevitabil spre succes.

Abordarea aceasta este una inovatoare in contextul modului de viata actual, insa reusita autorului garanteaza eficienta sa. Nu e nevoie decat de patru pasi simpli si de dorinta de a ne schimba viata. Restul, ne asigura autorul, va urma de la sine.

Este posibil ca cei care vor auzi cuvantul ghid sa spuna: inca un american care vrea sa ne spuna cum sa facem multi bani urmand cativa pasi foarte simpli. Este adevarat ca informatia vine de la un american si ca in carte, printre altele, gasiti si citiva pasi simpli pe care daca ii puneti in practica riscati sa obtineti ceea ce va propuneti, insa nu aceasta este esenta cartii.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri