Te-ai nascut si ai crescut in Romania daca….

Site-urile de calatorii se intrec in a gasi cele mai definitorii trasaturi pentru romani.

Iat care sunt cele mai amuzante si in acelasi timp cele mai autentice etichete pe care ni le pun cei care au trecut prin tara noastra.

Te-ai nascut si ai crescut in Romania daca….

1. A. Esti barbat si in perioada 14 Februarie – 8 Martie esti… terorizat

Perioada Terorii pentru barbatii romani incepe odata cu sarbatoarea americana Valentine’s Day si apoi cu cu traditionalul Martisor oferit femeilor si fetelor de 1 Martie si de 8 Martie, Ziua femeii. De obicei, toate femeile din viata lor asteapta un cadou sau mai multe in acea perioada, scrie site-ul matadornetwork.com

Hm… pe unde s-or fi plans barbatii romani de aceste lucruri?

B. Esti femeie si crezi ca de obicei barbatii scapa prea ieftin cu astfel de daruri:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Foto: Wikipedia

2. Supa si „ciorba” le mananci ca prim fel de mancare, nu atunci cand esti racit

Stomacul tau duce tot timpul lipsa unui astfle de tip de mancare lichida si calda. Nici macar nu te poti gandi la o masa adevarata fara asa ceva! Si sigur, cea mai buna ciorba o face doar mama ta.

Foto: Flickr/ meaduva

3. Te tine sa bei bauturi tari ca „palinca” si „tuica”

Ai totdeauna pe masa astfel de bauturi la felul principal si o recomanzi pe post de stil de viata sanatos. Un adevarat roman va sti sa iti spuna diferenta dintre o tuica si o palinca si sa identifice din ce fel de fructe e facuta.

4. Poti sa recunosti o Dacia veche oricand si oriunde

Si crezi ca aceste vechi masini romanesti sunt inca foarte bune si chiar ca functioneaza mai bine decat masinile noi. Le vezi de obicei pe la tara si iti dai seama ca sunt niste reminiscente din Epoca Comunismului.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?


Foto: Wikimedia commons

5. Nimic nu e mai gustos decat "rosii cu branza si paine"

Branza si rosiile sunt nelipsite din frigiderul oricarui roman. Iar pe timp de iarna duci lipsa rosiilor cu gust de la tara.

Foto: Shutterstock/ philippou

6. Pestele la gratar nu are nici un gust fara un sos facut din usturoi

Iubesti sa prepari „mujdei” cu mult usturoi si il servesti cu peste la gratar si mamaliga.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri