Cel mai indragit erou din istoria benzilor desenate revine in aventura verii!

Din distributie mai fac parte Michael Keaton (castigatorul unui Glob de Aur si al unei nominalizari la Oscar pentru rolul principal din Birdman or The Unexpected Virtue of Ignorance - 2014), Robert Downey Jr. (care are in palmares doua nominalizari la Oscar, pentru rolurile din Tropic Thunder – 2008 si Chaplin - 1992), Marisa Tomei (laureata cu Oscar pentru rolul din My Cousin Vinny - 1992), Jon Favreau, Gwyneth Paltrow s.a.

Regia ii apartine lui Jon Watts, iar scenariul este scris de Jonathan Goldstein & John Francis Daley, Jon Watts & Christopher Ford si Chris McKenna & Erik Sommers, povestea bazandu-se pe cartea de benzi desenate a Marvel Comic, creata de Stan Lee si Steve Ditko.

Publicatia Sun Times il denumeste “Cel mai bun film Spider-Man de pana acum”, Entertainment Weekly apreciaza ca este “cel mai dinamic si amuzant film cu super-eroi de vara aceasta”, iar Rolling Stone considera ca Tom Holland ofera cea mai buna interpretare a personajului. Productia de audienta generala este distribuita in Romania de InterComFilm, iar trailerul poate fi urmarit aici:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri