Cei care vor decide sa ia parte la #Creativo in acest an vor avea ocazia sa descopere secretele industriei textile, dar si sa ia parte la numeroase ateliere gratuite.

Design Made In Romania

#Creativo este un eveniment foarte apreciat, avand ambasadori precum Cristina Cioran, Oana Cuzino, Razvan Valceanu, Mirela Diaconu si Alexia, iar scopul sau principal este de a sustine creativitatea, originalitatea si unicitatea in domeniul modei, dar si antreprenoriatul romanesc. Astfel, organizatorii doresc sa ofere o alternativa la shoppingul clasic, cu creatii unice made in Romania produse de designeri cu o viziune moderna.

Tombola #Creativo

Pentru a-i sustine pe cei pasionati de industria textila si de moda, #Creativo organizeaza o tombola cu premii diverse, de la masini de cusut si de surfilat Brother, tipare de croitorie si manechine la cursuri acreditate pentru calificare profesionala in domeniul modei.

#Creativo va avea loc pe 27-28 mai, între orele 10:00 – 19:00, la The Ark Bucuresti. Mai multe informatii despre eveniment puteti gasi pe site-ul oficial www.club-creativo.ro si pe pagina oficiala Facebook.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Despre #Creativo

#Creativo aduce laolalta tineri intreprinzatori, designeri si profesionisti din piata de fashion, si targetul acestora – un public activ, tanar, în tendinte, în cautare de alternative de calitate în materie de vestimentatie si accesorii handmade. #Creativo sprijina ideile creative, spiritul antreprenorial, oferind totodata suport pentru dezvoltarea personala si reconversie profesionala. Prima editie a #Creativo, organizata in luna aprilie 2016, a adus laolalta peste 1.500 de persoane pasionate de acest domeniu.

La cea de-a treia editie a evenimentului, se vor desfasura peste 30 de ateliere de creatie: cusut si brodat, quilting si patchwork, croit dupa tipare, design vestimentar, dar si conferinte de dezvoltare personala si de consiliere, cum ar fi consiliere vestimentara, consiliere în afaceri, fashion PR si altele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri