12:03, 21 Martie 2017 publicat în Entertainment

Romanul emana gandire pozitiva si poezie.

Scris la patru maini de Care Santos si Francesc Miralles, romanul "Cel mai frumos loc din lume" e chiar aici, tradus deja in 20 de tari, emana gandire pozitiva si poezie.

Salvata in ultimul moment de la sinucidere de o intamplare neasteptata, Iris porneste intr-o aventura care ii va schimba modul de a vedea viata. Dupa moartea parintilor ei intr-un accident de masina, dezorientata si fara nici o perspectiva, ea va fi nevoita sa ia lucrurile de la capat. Iar revizitarea trecutului poate fi o experienta dureroasa si plina de pericole, dar si una aducatoare de fericire, mai ales cand lui Iris ii apar in cale doi „iluminati“.

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

„In Cel mai frumos loc din lume e chiar aici am vrut sa exprimam nelinistile, iluziile, nemultumirile si bucuriile oamenilor de astazi, totul invaluit in putina magie cotidiana, pentru ca, uneori, in lume se intampla lucruri fabuloase, dar noi, din cauza problemelor si grijilor zilnice, nu ne dam seama de farmecul vietii, care ne e atat de la indemana.“ (Francesc MIRALLES)

Autor: Care Santos, Francesc Miralles. Carte aparuta la editura Humanitas Fiction

Citeste si:
Cum să ai grijă de tine: 5 sfaturi de self-care
Cum să ai grijă de tine: 5...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri