22 Noiembrie 2016 publicat în Entertainment 174 share-uri

Prima carte despre curaj adresata copiilor!

Comunicat de presa

"Cartea curajului”, semnata de Adina Rosetti si ilustrata de Alexia Udriste reuneste 10 povesti inspirate din realitate, repovestite astfel incat parintii sa le poata impartasi copiilor valorile asociate curajului si este prima lucrare de acest tip publicata in Romania.

Cartea Curajului, una dintre cele mai asteptate aparitii de carte la editia din 2016 a Targului International Gaudeamus a fost lansata in cadrul unui eveniment transmis live pe Facebook in peste 15 biblioteci din toata tara, marcand astfel o noua premiera pentru piata de carte din Romania.

Cartea, editata de Curtea Veche Publishing, reuneste 10 povesti despre curaj inspirate din intamplari reale colectate prin intermediul aplicatiei online “Culegatorii de Curaj”, care a fost lansata de Piraeus Bank in 2015, ca parte a unei comunitati pe care banca a creat-o pentru a cunoaste si inspira oamenii sa aiba incredere in propria lor valoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

„Prin intermediul aplicatiei online, am dat oamenilor din intreaga tara posibilitatea sa faca publice povesti si acte de curaj din viata de zi cu zi, pe care le-am materializat, astazi, odata cu lansarea Cartii Curajului, intr-un proiect editorial unic in Romania. Ne bucuram ca am putut fi noi aceia care sa ducem pana la capat o astfel de initiativa valoroasa pentru societate – 10 povesti pentru copii care demonstreaza ca bunul simt, empatia si curajul de a fi tu insuti sunt importante si apreciate de cei din jur”, a declarat Alfred Borcan, Director Marketing, Piraeus Bank Romania.

Urmariti aici trailerul Cartii Curajului

Povestile din “Cartea curajului” sunt dezvoltate in jurul a “10 fiinte mici care fac gesturi mari“, iar printre cele mai populare se numara cea a unui profesor de limba engleza din Ramnicu Valcea, care impreuna cu elevii sai a realizat un documentar despre viata satului romanesc de la inceputul de secol XX, un proiect care trece dincolo de programa scolara. O alta poveste este cea a unei studente la medicina din Bucuresti, initiatoare a campaniei „Doneaza par copilasilor”, o initiativa prin care copiii bolnavi de cancer primesc gratuit peruci. Astfel, Superputerile lui Toma, Avanlansa pe Muntele Bomboanelor, Un pestisor pe nume Baltzar sau Mir – Porumbelul Salvator, o poveste despre Vlad Voiculescu si lupta pentru viata bolnavilor de cancer de la MagiCamp, sunt doar cateva dintre povestile despre curaj care inspira si pot fi un exemplu pentru copii, dar si pentru parinti.

Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri