Sambata, 25 aprilie 2009, veti putea reasculta toate succesele ABBA intr-un recital extraordinar live sustinut de grupul ABBA'99. ABBA'99 este singurul grup tribut recunoscut oficial de cei patru muzicieni suedezi care le-au dat permisiunea sa interpreteze intreg repertoriul ABBA si chiar sa prezinte pe scena parti din spectacolele istorice ale formatiei.

Sambata, 25 aprilie 2009, ora 20,00, pe scena Amfiteatrului "Mihai Eminescu" (fost Teatrul de vara "23 august") din Parcul National din Bucuresti, veti putea reasculta toate succesele ABBA intr-un recital extraordinar live sustinut de grupul ABBA'99.

ABBA'99 este singurul grup tribut recunoscut oficial de cei patru muzicieni suedezi care le-au dat permisiunea sa interpreteze intreg repertoriul ABBA si chiar sa prezinte pe scena parti din spectacolele istorice ale formatiei.

Rickie Kinnen (Agnetha), Tina Frank (Anni-Frid), Mani Gruber (Bjorn), Michi Blumel(Benny), alaturi de Andi Bauer si Dorino Goldbrunner, reusesc sa ofere publicului o ora si jumatate de spectacol live in care cei care iubesc Abba vor fi fericiti reascultand cele mai mari succese ale grupului, iar cei mai tineri vor decoperi o muzica care ii va fascina intr-o clipa. Abba99 a incantat spectatori de pe toate meridianele lumii, din Germania in Maroc, din Austria in Statele Unite, din Elvetia in Estonia si Romania

Cei care vor participa la spectacolul "MAMMA MIA...I LIKE CHOPIN" din 25 aprilie 2009, ora 20 de la Amfiteatrul "Mihai Eminescu", vor avea prilejul sa-l urmareasca si pe celebrul interpret GAZEBO, care se va afla pentru prima oara pe o scena din Romania


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri