Cantarea cantarilor este cel mai frumos cantec de dragoste scris vreodata, de aceea maiestria si bogatia imaginilor evocate nu inceteaza sa ne incante inima.
Cantarea cantarilor este cel mai frumos cantec de dragoste scris vreodata, de aceea maiestria si bogatia imaginilor evocate nu inceteaza sa ne incante inima. In acest cantec sunt descrise sentimente profunde, dorintele inimii si taria legamantului dintre doi iubiti. In intimitatea acestui dialog explicit si plin de pasiune dintre doi parteneri, deslusim perspectiva divina cu privire la puritatea si frumusetea unei iubiri sacre, in cadrul casatoriei.

In dragostea si pasiunea care fac tema centrala a acestui poem impresionant intrezarim minunata dragoste a lui Dumnezeu pentru noi, pe care o experimentam, dar o si impartasim cu cei dragi noua.

Cartea "Ce minunata e dragostea!" E un mod incantator de exprimare a iubirii!

Contine:

  • Design si imagini frumoase, originale;
  • Un cadou deosebit pentru prietenie, logodna, nunta sau aniversare;
  • Constituie un cadou potrivit in oricare perioada a anului.

Textul folosit reprezinta o compilatie si adaptare a cartii Cantarea cantarilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Caria dentară – ce este și cum se tratează

Carte aparuta la Editura Casa Cartii si disponibila pe www.elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri