26 Octombrie 2015 publicat în Entertainment 93 share-uri

Dupa 3 ani de absenta, mult-aclamata cantareata britanica Adele, a revenit in atentia tuturor cu un single la fel de ravasitor precum cantecele care au facut-o faimoasa 'Rolling in the Deep' sau 'Somone Like You'.

Noul cantec al lui Adele se numeste "Hello" si ne duce in acel moment tulburator si amar pe care il traim cand peste timp ne intoarcem cu gandul la cineva pe care am ranit si caruia vrem sa ii spunem "Imi pare rau".

Pe buzele lui Adele poti citi "I am sorry" - "Imi pare rau"

Versuri Hello: eng. "Hello from the outside / At least I can say that I've tried / To tell you I'm sorry, for breaking your heart/ But it don't matter, it clearly doesn't tear you apart anymore."
ro. „Buna de cealalta parte/ Cel putin pot sa spun ca am incercat / Sa iti spun ca imi pare rau pentru ca ti-am frant inima/ Dar nu mai conteaza, e clar ca asta nu ne mai desparte."

Fanii lui Adele sunt foarte incantati - la doar cateva ore de la lansare, cantecul-ul a inregistrat peste 250 de mii de afisari pe YouTube, dar mai valoros este entuziasmul cu care este primit noul cantec al lui Adele - "L-am ascultat deja de zeci de ori", spune o fana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Videoclipul piesei, frumos realizat cinematografic, intra in ton tema canetcului potentandu-l. "Hello" provine de pe cel de-al 3-lea album al cantaretei, intitulat "25", care va contine 11 piese.

Videoclip HELLO-ADELE


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri