21 Mai 2015 publicat în Entertainment 27 share-uri

Mi se pare pur si simplu adorabil ce gest frumos a facut un tanar pentru mama lui pe care vrea sa o vada fericita!

Vaaai, n-am mai zambit de multa vreme cu atat de multa incantare. Am sa spun pe sleau ceea ce gandesc: Mi se pare pur si simplu adorabil ce gest frumos a facut un tanar pentru mama lui pe care vrea sa o vada fericita, alaturi de un barbat care sa o iubeasca mult si pe care sa il iubeasca!

Timp de un an de zile, tanarul de origine ceha care locuieste in Norvegia si-a filmat mama pe ascuns, pentru un proiect grandios: Acela de a-i gasi mamei un iubit care sa o merite. In acest clip, tanarul prezinta toate calitatile mamei si ceea ce ii place cel mai mult sa faca. O prezinta asa cum o vede el – incantatoare, minunata si pasionata de o multime de lucruri cum ar fi yoga, calatoriile, arta sau mersul la ski.

Ce parere aveti? Mie mi s-a parut indoiosatoare ipostaza asta a baiatului care se transforma in petitor pentru mama sa, cautand in lumea intreaga cu ajutorul internetului, un barbat cu adevarat potrivit pentru mama.

Doritorii de cunostinta sunt incurajati sa trimita un mesaj la adresa de e-mail icouldbeadam@gmail.com (traducerea este "as putea fi adam@..." ;))

Vedeti aici filmuletul IN CAUTAREA LUI ADAM:

de Julia S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri