21 Noiembrie 2014 publicat în Entertainment 45 share-uri

Dupa succesul inregistrat in vara cu single-ul „Descult pe afara”, al carui clip si l-a filmat singura, Dahlia (Dalia Octavia Pusca) revine in prim plan cu o noua piesa – Cafeaua – semnata Dahlia feat. APTK, de data aceasta, abordand un cu totul alt stil muzical decat pana acum, pop cu influente reggae.

Cu un sound dinamic - Cafeaua este o creatie a Beat Records, in traducere talentatii: Bogdan Beciu si Sever Staicu care, alaturi de Mircea Tatuc, sunt si fondatorii proiectului Dahlia & White Stones.

Noul single este in esenta un dialog intre doua persoane care s-au despartit, dar care inca se mai iubesc, mai exact, un dialog intre vocea rationala si oarecum detasata a prezentului si vocea regretului, a parerii de rau a celui care realizeaza, abia tarziu, pierderea, redata de APTK – Apaticul.

“Am invatat din proprie experienta ca anumite clisee se nasc doar pentru ca spun adevarul pur, chiar daca, personal, nu cred intr-un adevar absolut. Insa cred sincer ca oricine pe lumea asta este mai fericit singur, decat singur in doi... Povestea acestei cafele cu gust de speranta si bucurie este povestea vietii oricarei persoane care a trait o dezamagire de orice fel. Este o eliberare si o declaratie de independenta, desi mesajul evident este cel al unor persoane care inca se iubesc si isi reproseaza nepotriviri. De obicei, nu mai ai nimic de spus atunci cand chiar nu iti mai pasa deloc :)))) Este si putina razbunare, este si putina durere. Este viata pura! Din pacate viata ne arata mereu ca iubirea nu este de ajuns ca lucrurile sa se lege si sa mearga mai departe, armonios. Eu sunt adepta armoniei in orice tip de relatie si a eliberarii de orice frustrare.”, spune Dahlia.

Dahlia a revenit la prima sa dragoste: muzica, in urma cu un an, dupa o cariera de aproape12 ani in media atat in presa scrisa, cat si televiziune.

Parcursul sau profesional a presupus, pana acum, multe experiente, deoarece s-a aflat in ipostaze si solicitari dintre cele mai diverse, de la efervescenta si spontaneitatea necesare unui prezentator de divertisment, la sobrietatea pe care o impune pupitrul stirilor, de la rolul de solista de trupa, la roluri in piese de teatru, pe scena Teatrului Nottara.

  • Dahlia este absolventa a UNATC, Facultatea de Actorie, clasa prof. Catrinel Dumitrescu si Emil Hossu, precum si a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti. In momentele de inspiratie artistica, scrie versuri, texte pe blog sau compune muzica. In timpul liber, cauta texte inedite de teatru, pe care le traduce si le adapteaza.

“O alta surpriza de sezon pe care am pregatit-o pentru fanii mei, alaturi de trupa de live (Andrei Frincu, Sebastian Ungureanu, Benjamin Rivalet, Cristi Chelsoi) o reprezinta si playlist-ul extrem de versatil, creativ si inedi, pregatit pentru concerte de orice fel, in orice circumstante si pentru orice ocazii – de la piesele sale originale, coveruri extrem de cunoscute, pana la melodii folclorice romanesti”, spune Dahlia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Director STB: Angajații să vină azi la muncă. Dacă sunt trei zile consecutive în care angajatul nu e prezent la locul de munca, contractul poate fi desfăcut

22 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri